Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
…ο λαγός και η προετοιμασία του: 1 1/2-2 κιλά λαγός (στη συνταγή 1.550 γραμμάρια) 100-150 ml ξύδι για το “καθάρισμα” του λαγού …για τη μαρινάδα: 650-750 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr650 γρ. πέννες 200 γρ. porcini secchi (αφυδατωμένα μανιτάρια ποικιλίας Boletus edulis) 220 ml χλιαρό νερό 1,5 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 μέτριες ντομάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. ρόφημα σόγιας για τη σάλτσα του «μελένιου» 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. ρόφημα σόγιας ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα του «μελένιου» 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr