Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Όσο προκομμενη μαγείρισα και νοικοκυρά και να με θεωρούν μερικοί υπάρχουν ακόμα και για μένα ημέρες που δεν θέλω να μπω με τίποτα στην κουζίνα. Σπάνιες μεν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια τη γέμιση: 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ κουκουνάρι 400 γραμμ αρνίσιο κιμά αλάτι, Λάδι για το σοτάρισμα του κιμά Για το τορτελίνι 1 κιλό αλεύρι που[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ συνταγή γι' αυτό το υπέροχο, Λευκαδίτικο φαγάκι, είναι της αδερφικής μου φίλης της Παρασκευής. Γίνεται και με αρνάκι ή κατσικάκι, αλλά το περισσότερο λίπος[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή εδώ η μακαρονάδα είναι από τις αγαπημένες μου! Τώρα θα μου πεις, «ποια από τις μακαρονάδες σου δεν είναι αγαπημένη σου;» και θα έχεις και δίκιο καθώς[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΗ γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Αρνί Μακαρόνια Ανθότυρο Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Προσέχουμε να αφαιρούμε τον αφρό και ρίχνουμε αλάτι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜου αρέσει όταν έχω φιλοξενούμενους, εκτός από τα παραδοσιακά κρητικά πιάτα, να κάνω και τις δικές μου αλχημείες. Σκέφτομαι δηλαδή με τα υλικά που ήδη έχω,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για τη γέμιση 400 γρ αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι Αλάτι λίγο λάδι Για τα ζυμαρικά 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΧριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠοιος είπε πως την ημέρα της Ανάστασης είσαι αναγκασμένη να φας ψητό ή κοκορέτσι; Για πιο γκουρμέτ ουρανίσκους και εκείνες που δεν τους αρέσει το αρνί και το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔεν γίνεται Ρουμελιώτικο Πάσχα χωρίς ψητό αρνί ή κατσίκι! Παλιότερα σε μια ψησταριά-λάκκο τη λένε στα χωριά της Λοκρίδας, διατηρώντας την ονομασία από την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό που έχει συνδεθεί με τους γάμους στην Κρήτη είναι το γαμοπίλαφο . Όμως πολύ συχνά το πρώτο πιάτο στο γαμήλιο τραπέζι δεν είναι πιλάφι αλλά μακαρόνια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑΡΝΊ Ζυγούρι το φαγητό μας σήμερα ....Στο φούρνο !!!! Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ !!! Ενάμιση κιλό κρέας σε μερίδες Λάδι στην κατσαρόλα και καβουρδιζω μέχρι να[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr