μουσταλευρια αργυρω | ρεβυθια σουπα ακης | σπετσοφαι παραδοσιακο | μπιφτεκια στα καρβουνα ακης | ταρτα σπανακι μπαρμπαριγου | καβουρι σαλατα | σολομο στο φουρνο | σκαλοπινια αλα κρεμ συνταγες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κουβερτουρα

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Red velvet cake

330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο ακόμη για τα ταψιά 15 γρ. κακάο 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 200 - 240 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τάρτα λάιμ με πούδρα αμυγδάλου και μαρέγκα

Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη λευκή 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αμύγδαλο τριμμένο στο μπλέντερ) ξύσμα από 2 λάιμ 1[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Quiche Lorraine

Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο, σε κύβους 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 3-4 κουτ. σούπας κρύο νερό Για τη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Το σπίτι του Χάνσελ και της Γκρέτελ

250 γρ. βούτυρο αγελάδος 325 γρ. ζάχαρη καστανή ανοιχτή 20 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες 1 αυγό μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικό 1 πρέζα αλάτι (στη μύτη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Οι τέλειες «δίπλες» της μαμάς της Μαρίας

4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι, για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών (κατά προτίμηση βιολογικών) 100 ml φρέσκο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους φράουλας με σαμπλέ μπρετόν

Για το σαμπλέ μπρετόν 100 γρ. ζάχαρη 110 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να έχει μαλακώσει, κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κρόκοι αυγών,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cupcakes με επικάλυψη τυριού

250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 γρ. αμύγδαλα, αλεσμένα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Νηστήσιμο κέικ με αμύγδαλο

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπισκότα αμυγδάλου γεμιστά με μαρμελάδα βερύκοκο

250 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού 15 ml κονιάκ 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. αμύγδαλα 370 γρ. αλεύρι μαρμέλαδα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσουρεκάκια κανέλας με σταφίδες

1200 γρ. αλεύρι 160 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά 2 ½ κούπες χλιαρό γάλα 3 αβγά 2 κούπες σταφίδες 2 κουταλάκια κανέλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο 100 γρ[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τούρτα σοκολάτα με ζελέ αχλάδι

Για το ζελέ 7 γρ. ζελατίνη σε φύλλα (1,5 φύλλο των 5 γρ. ή περισσότερα µικρότερου βάρους) 250 γρ. πούλπα αχλαδιού 15 γρ. απόσταγµα αχλαδιού (π.χ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μουστοκούλουρα

200 γρ. ελαιόλαδο 120 γρ. πετιμέζι 180 γρ. νερό 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κονιάκ 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκού κανέλα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πορτοκαλόπιτα

Για το σιρόπι 450 γρ. ζάχαρη 300 γρ. νερό ξύσμα από 2 πορτοκάλια, ακέρωτα χυμός από 1/2 λεμόνι 1 ξυλαράκι κανέλα Για την πίτα 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μηλόπιτα με σπιτική ζύμη

Για τη ζύμη 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου 5 κουτ. σούπας ζάχαρη λίγο αλάτι 3 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πολίτικη βασιλόπιτα

100 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κύβους 50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. νερό 40 γρ. μαγιά νωπή ή 16 γρ. ξερή (2 φακελάκια) 3[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσουρέκι πολίτικο βήµα-βήµα

40 γρ. νωπή µαγιά 190 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες + 40 γρ. επιπλέον, χλιαρό 2 αυγά, κατά προτίµηση βιολογικά + 1 επιπλέον, για επάλειψη 125 γρ. βούτυρο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γαλακτομπούρεκο μπουγάτσα

20 φύλλα κρούστας για μπακλαβά 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο Για την κρέμα 1 κιλό γάλα φρέσκο, πλήρες 200 γρ. ζάχαρη 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπράουνις με μερέντα

170 γρ. βούτυρο αγελάδος 120 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 150 γρ. έτοιμο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας τύπου μερέντα 100 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μελόπιτα με γλυκό φράουλα

Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C. Αλείφουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Αναποδογυρίζουμε το ταψί[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy