Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Ο χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 24 τεμάχια ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ 375γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 10γρ. μπέικιν πάουντερ 125γρ. βούτυρο 500γρ. καστανή ζάχαρη 2 αυγά 7 ml βανίλια 30γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτις Ιστορίες Κουζίνας συχνά αναρτώνται, και κατ΄ επέκταση κατέχουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές της διατροφής μας, τα κέϊκ, με την προσθήκη διάφορων[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού. Μας προσφέρει δροσιά και γεύση... τη γεύση που λαχταράμε... αλλά μας χαρίζει και θρεπτικά συστατικά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα γλυκό υγιεινό, πολύτιμο διατροφικά και ιδιαίτερα εύκολο. Ένα γλυκό με ρίζες στην αρχαιότητα (η σησαμίς των αρχαίων), που ακόμη και στις μέρες μας έχει[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του καλοκαιριού. Μας προσφέρει δροσιά και γεύση... τη γεύση που λαχταράμε... αλλά μας χαρίζει και θρεπτικά συστατικά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα πράγμα που δεν αγόρασα ποτέ για την κουζίνα μου είναι μια βάση για τα κέικ και τα γλυκά μου, από αυτές τις πολύ όμορφες που κυκλοφορούν στο εμπόριο είτε[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΑποξηραμένα σύκα χωρίς ζάχαρη και θειώδη. Η γεύση τους απλά δεν συγκρίνεται με αυτά του εμπορίου. Μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ. Οι αρχαίοι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grPin It Η ιστορία του παγωτού ξεκινά στην Περσία τον 4 π.Χ αι. Για την παρασκευή παγωτού, οι Πέρσες, χρησιμοποιούσαν χιόνι από τα βουνά που στη συνέχεια[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΜα θα μου πείτε, γίνεται; Γίνεται θα σας πω. Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά; Μπορούμε. Για τους άπιστους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕπειδή η Χριστίνα εχει πάψει εδώ και 2 χρόνια να πίνει άσπρο γάλα και το κακάο είναι μόνο κάτι για το Σαββατοκύριακο, προσπαθώ συνεχώς να βρίσκω τρόπους ώστε[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr