Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Η αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό τα όχι πολύ γνωστά, ελαφριά σπιτικά λικέρ, με έντονο άρωμα και μπίτερ, μοναδική γεύση. Φτιάξτε το με το ξύσμα από τα νεράντζια , που φτιάχνετε γλυκό του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα λικεράκι όχι πολύ συνηθισμένο, γιατί οι περισσότεροι προτιμούν το λεμόνι που είναι εύκολο να το βρούνε. Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε, θα τρελαθείτε με το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΛικέρ βερίκοκο ή Α maretto Σήμερα ξεκίνησα να φτιάξω βερίκοκο γλυκό η προετοιμασία έγινε αλλά θέλει 3 μέρες για να γίνει όταν θα είναι έτοιμο θα σας το δείξω.[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι' εγώ όπως εσείς που με διαβάζετε, αλλά και οι κάτοχοι όλων των food blogs, κρατάμε πια συνταγές των άλλων φίλων bloggers προκειμένου να τις δοκιμάσουμε μιας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την κ. Ειρήνη Αθανασιάδου Η πρόταση της κ.Αθανασιάδου να χρησιμοποιήσουμε λευκό κρασί σαν ποτό βάσης δίνει στο παραδοσιακό αυτό λικέρ μια άλλη γεύση.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr3 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2 φλ.τσ. ζάχαρη 1/2 φλ.τσ. κανελόζουμο 1/2 φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού 1/2 λεμόνι χυμό 1 κ.γλ. σόδα 1/4 φλ.τσ. τσίπουρο 1 1/2 φλ.τσ. σουσάμι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grμουστοκούλουρα με αμύγδαλα ΠΑ 40 ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Υλικά 1 κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 κιλό βρασμένο μούστο ζυγισμένο πριν το βράσιμο 150 γραμμάρια μαργαρίνη 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekouzina.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣίγουρα ο χαλβάς είναι το γλυκό που κυριαρχεί στο τραπέζι την περίοδο της νηστείας, τον βρίσκεις παντού και σε πάρα πολλές εκδοχές. Επειδή οι μέρες της[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 100 γρ αλεύρι100 γρ νερό25 γρ τσίπουρο με γλυκάνισο25 γρ ηλιέλαιο2 μλ χυμός λεμονιούΕκτέλεση Βήμα 1: Στο χέρι ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.com3 φλ. ελαιόλαδο 2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. κανελόζουμο 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 κ.γλ. σόδα 1/4 φλ. τσίπουρο 1 1/2 φλ. σουσάμι 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 50 κουκούτσια από μούσμουλα 750 ml τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ή βότκα 40° για το σιρόπι : 750 ml νερό μεταλλικό (κατά προτίμηση ) 350-400 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr