Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Υλικά (για 40-50 κομμάτια): 1200 γρ. αλεύρι μαλακό 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 350 γρ. ζάχαρη άχνη 380 γρ. ηλιέλαιο 500 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 30 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΑφράτα ευωδιαστά γευστικότατα! Υλικά: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 50 gm μαγιά μπύρας 500 gm μαργαρίνη 500 gm ζάχαρη 500 ml γάλα 150 ml καλαμποκέλαιο 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ: 1 φλυτζάνι βούτυρο 4 φλυτζάνια αλεύρι 8 αβγά πολύ φρέσκα σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 κουταλάκι σόδα σκόνη καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Για[...]
Πηγή: greekcook.grΗ διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.gr