τρουφακια με μιραντα παπαδοπουλου | συκωτι στο φουρνο με αλευρι | πως να ξανω κρεμα βουτυρου | τηγανιτες με τυρι χωρις μαγια | οι πιο απλες και υγιεινες μπαρες | PRASINI SALATA ME ABOKATO
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις σοδα σπορελαιο φυστικι καστανα

Βρέθηκαν 66 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Chocolate martini

50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια

150 γρ. μέλι 3 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φύλλο σφολιάτας Για το σερβίρισμα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι ή άγλυκη σαντιγί (δηλαδή κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Νηστήσιμο κέικ με αμύγδαλο

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cupcakes με επικάλυψη τυριού

250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 γρ. αμύγδαλα, αλεσμένα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους φράουλας με σαμπλέ μπρετόν

Για το σαμπλέ μπρετόν 100 γρ. ζάχαρη 110 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να έχει μαλακώσει, κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κρόκοι αυγών,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φλούδες πορτοκαλιού: ζαχαρωμένες και με σοκολάτα

500 γρ. φλούδες πορτοκαλιού (πάντα τις ζυγίζουμε στεγνές, πριν ξεκινήσουμε το ξεπίκρισμα) Για να τις ζαχαρώσουμε 600 γρ. ζάχαρη για το σιρόπι + επιπλέον για[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πίτσα σοκολάτα σε αραβική πίτα

1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Οι τέλειες «δίπλες» της μαμάς της Μαρίας

4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι, για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών (κατά προτίμηση βιολογικών) 100 ml φρέσκο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Whoopies γεμιστά με σοκολάτα

Για τα κεϊκομπισκότα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο σε μικρούς κύβους 90[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φοντάν σοκολάτας

260 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη άχνη 2 ολόκληρα αυγά (κατά προτίμηση[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Capricciosa (Καπριτσιόζα)

400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Quiche Lorraine

Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο, σε κύβους 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 3-4 κουτ. σούπας κρύο νερό Για τη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαρμελάδα πεπόνι αχλάδι

Για την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσουρεκάκια κανέλας με σταφίδες

1200 γρ. αλεύρι 160 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά 2 ½ κούπες χλιαρό γάλα 3 αβγά 2 κούπες σταφίδες 2 κουταλάκια κανέλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο 100 γρ[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους λεμόνι

3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 120 γρ. ζάχαρη 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά 300 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπισκότα αμυγδάλου γεμιστά με μαρμελάδα βερύκοκο

250 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού 15 ml κονιάκ 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. αμύγδαλα 370 γρ. αλεύρι μαρμέλαδα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Cheesecake ψητό με λεμόνι

Για τη βάση 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο στο μπρίκι ξύσμα από 1/2 λεμόνι (ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό) Για τη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπράουνις με μερέντα

170 γρ. βούτυρο αγελάδος 120 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 150 γρ. έτοιμο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας τύπου μερέντα 100 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γιαουρτοποτό (smoothie) με μαρμελάδα βερίκοκο

150 γιαούρτι αγελαδινό, της αρεσκείας μας 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (με ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ό,τι μας αρέσει) 1/8 (στη μύτη) κουτ. γλυκού σκόνη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ροδάκινο γλυκό κουταλιού

2 κιλά ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη 1 και ¾ κούπας νερό 1 βανιλίνη 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού Για το ασβεστόνερο 2 γεμάτες κουτ. σούπας ασβεστοπολτός 5[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Καρυδόπιτα

300 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα στο μούλτι 100 γρ. καρύδια, χονδροκομμένα (καλύτερα να τα κοπανίσουμε λίγα-λίγα στο γουδί) 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. αλεύρι για[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μωσαϊκό με κουραμπιέδες

4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 500 γρ. βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία δωματίου) 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κακάο 100 γρ. κονιάκ 500 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσιζκέικ με βάση από μελομακάρονο

Για τη βάση περίπου 1/2 κιλό μελομακάρονα , τριμμένα στο μούλτι Για την κρέμα 800 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια 80 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσουρέκι πολίτικο βήµα-βήµα

40 γρ. νωπή µαγιά 190 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες + 40 γρ. επιπλέον, χλιαρό 2 αυγά, κατά προτίµηση βιολογικά + 1 επιπλέον, για επάλειψη 125 γρ. βούτυρο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Shrikhand - Ινδικό επιδόρπιο γιαουρτιού

4 - 5 ίνες σαφράν 3 κάψουλες καρδάμωμου (κακουλέ) 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 40 γρ. ζάχαρη λίγα αμύγδαλα φιλέ για το γαρνίρισμα Διαδικασία Απλώνουμε τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρύο τσιζκέικ με μαρμελάδα φράουλας

Για τη βάση 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή Μιράντα 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο Για την κρέμα 600 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 60 γρ. ζάχαρη άχνη 200[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πολίτικη βασιλόπιτα

100 γρ. βούτυρο αγελάδος, κομμένο σε κύβους 50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. νερό 40 γρ. μαγιά νωπή ή 16 γρ. ξερή (2 φακελάκια) 3[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπισκότα κρακελέ (craquelé)

56 γρ. βούτυρο 225 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, σε κομματάκια 100 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 1 βανιλίνη μια τσιμπιά αλάτι 1 1/2 φλ. (210 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μηλόπιτα με σπιτική ζύμη

Για τη ζύμη 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου 5 κουτ. σούπας ζάχαρη λίγο αλάτι 3 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαλακά μπισκότα σοκολάτας

50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαρλότ με κρέμα μασκαρπόνε και ροδάκινα

300 γρ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα από κουκούτσια και φλούδες και πολτοποιημένα (θα πρέπει η πούλπα να ζυγίζει 200 γρ.) + 500 γρ. επιπλέον, για το γαρνίρισμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τάρτα λάιμ με πούδρα αμυγδάλου και μαρέγκα

Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη λευκή 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αμύγδαλο τριμμένο στο μπλέντερ) ξύσμα από 2 λάιμ 1[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy