Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα) 1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο[...]
Πηγή: sidagi.gr150 γρ από κάποιο καλό αλεύρι (βλέπε Robin Hood) 90 γρ αλεύρι σκληρό 60 γρ σιμιγδάλι 5 γρ νωπή μαγιά μπύρας (το 1/3 της συσκευασίας) 160 ml χλιαρό νερό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕδώ και πολύ καιρό μου ζητάτε ένα ενδεικτικό μενού για τη δίαιτα Ντουκάν. Αυτό που εξηγώ πάντα, είναι ότι το ενδεικτικό μενού είναι εντελώς άχρηστο, πρώτον[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη: 60 γρ. βούτυρο φυτικό 250 γρ. γάλα εβαπορέ 1/2 κ. γλ. αλάτι 350 γρ. αλεύρι φαρίνα 3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ Υλικά για τη γαρνιτούρα: κέτσαπ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαλό μήνα μας!!! Χθες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στης πολυαγαπημένης μου φιλενάδας, τη Τζοάννα... Ένα θα σας πω: Έφυγα απ΄το σπίτι μου με πυρετό και γύρισα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά: Για τη ζύμη 4 κουτ.σ. ελαιόλαδο 1 φακελάκι μαγιά στιγμής 2 1/2 κούπες αλεύρι γ.ο.χ. 1 κούπα χλιαρό νερό 2 κουτ.σ. γάλα 1 κουτ.γλ. κοφτό αλάτι Για τη[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΜπαίνουμε σιγά-σιγά στον δρόμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δειλά κάποια στολίδια έχουν κάνει την παρουσία τους σε βιτρίνες και μαγαζιά, με πρωταγωνιστές[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα γλυκά των ημερών ήθελαν και την «ισορροπία» τους, οπότε περάσαμε σε άμεση παραγωγή αλμυρού σνακ, για γρήγορο βραδινό κολατσιό, το υπόλοιπο μπήκε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΣιδεράκια : Παμπάλαιο Πηλιορείτικο γλυκό (συνταγή, ιστορία και έρευνα!) Συνταγή της Τριανταφυλλιάς από την Τσαγκαράδα. Ιστορία - όνομα Το γλυκό αυτό είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠρωτότυπη τούρτα, δροσερή, εμφανίσιμη, ιδανική για μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο ψωμί τοστ σταρένιο χωρίς κόρα 10 φέτες ζαμπόν 1/2 κιλό γιαούρτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας! Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την ανταπόκριση που δείξατε στο μπλογκ μου,μέσω της σελίδας στο facebook . Μέσα σε λίγες μέρες κάνατε[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grTo video project «σχολικό κολατσιό» συνεχίζεται. Μετά τα μάφινς μπανάνας με μούσλι τα Αλμυρά muffins με κολοκυθάκι και καρότο και τις Αυγοφέτες muffins με[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 πακετάκια νωπή μαγιά (50 γρ.) 1 κ. σούπας ζάχαρη 1 1/2 φλ. τσ. χλιαρό νερό 2 κ. σούπας ελαιόλαδο + επιπλέον για τα χέρια μας 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.gr250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (για όλες τις χρήσεις) 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό μπέϊκιν 100 ml ελαιόλαδο 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 αυγό 150 γρ. φέτα τριμμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒάφλες με ζαμπόν Υλικά 250 γραμμάρια Αλεύρι ½ κουταλιές γλυκού Μπέικιν πάουντερ 70 γραμμάρια Βούτυρο 400 ml Γάλα ή νερό ½ κουταλιές γλυκού αλάτι 1 Κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 450-500 γρ. κατεψυγμένα φύλλα σπανακιού, 5 αβγά χωρισμένα, 200 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese) με σκόρδο και αρωματικά βότανα (Garlic and[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤσουρέκι αλμυρό !!! Ιδανικό για επίσημο τραπέζι και κάθε άλλη περίσταση,με ζυμάρι αφρό κ συγκλονιστική γέμιση!!!Θα το φτιάξετε και θα ξετρελάνετε τους[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 500 γρ. κεφαλογραβιέρα: 400 γρ. τριμμένη γκούντα: 200 γρ. τριμμένη καρότα: 200 γρ. τριμμένα ζαμπόν: 150 γρ. βούτυρο: 250[...]
Πηγή: icookgreek.comΛαχταριστό παγωτό χωνάκι σε τρεις γεύσεις! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ τυρί κίτρινο ζαμπόν χαλούμι ντοματούλα λίγη φλούδα από αγγούρι Κόβουμε λεπτές λωρίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.gr