Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το κακάο μαζί με το αλεύρι και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΖΑ!! Με χασατε το ξέρω, αλλά για εναν μηνα ακόμη, θα βρίσκομαι σε μια δυσκολη φάση αφού αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο εξωτερικό... Οταν με το καλό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...χωρίς βούτυρο και ζάχαρη Μμμμμ ! Κάτι ξέρουν οι Ολλανδοί που λατρεύουν το συγκεκριμένο κέικ. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία, με όλες τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο. Γευστικότατες και σίγουρα επιτυχημένες φλωρεντίνες!!!! Τι χρειαζόμαστε: 160 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ 140[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΕύκολες συνταγές για να φτιάξετε σπιτικές Μπάρες Δημητριακών Κατηγορία: Συνταγές Οι μπάρες δημητριακών τρώγονται κάθε στιγμή της μέρας και εκτός από πολύ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό το Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 225 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 110 γρ. ζάχαρη 3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο!!!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά ζύμης: 300 γρ. αλεύρι μαλακό 200 γρ. βούτυρο 1 αυγό 100 γρ. ζάχαρη άχνη Υλικά γέμισης: 125 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή Στέλιου Παρλιάρου. Μοιάζουν με τρουφάκια και είναι εξίσου πεντανόστιμα και είναι και νηστίσιμα!!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση μαρέγκας, μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το μέλι και τη γλυκόζη, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Για καλό πρωινό και όμορφη μέρα!!! Υλικά 225 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν 110 γρ. ζάχαρη 3 αβγά 30 γρ. βούτυρο αγελάδος 240 γρ. γάλα Εκτέλεση Βάζουμε σε[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και τους σπόρους από ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grhttp://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο και αλέθουμε τα καρύδια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αλεσμένα καρύδια, το σουσάμι και την κανέλα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα σοκολατινα (συνταγή κλασική σοκολατινα Παρλιάρου, μόνο που αντί για τρούφα, προτίμησα γλάσο σοκολάτας) Υλικά:παντεσπάνι: 130 αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ Βάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα σε σκόνη, το μέλι και τις καθαρισμένες φράουλες. Τα πολτοποιούμε καλά όλα μαζί. Πλάθουμε μπαλάκια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓρήγορο και με σίγουρη γευστική επιτυχία! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. κουβερτούρα 55%κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά 30 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο. Πολτοποιούμε τα βρασμένα μήλα. Ανακατεύουμε τα αυγά, το μέλι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Βάζουμε το αλεύρι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα και τα αβοκάντο και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και τα πολτοποιούμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜία συνταγή του μοναδικού Στέλιου Παρλιάρου... Τι χρειαζόμαστε: 1400 γρ. τυρί κρέμα 225 γρ. αλεύρι 450 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 2 κρόκοι αυγού 400 γρ. γάλα 1 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια αφράτη και μυρωδάτη μους σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο με την κανέλα να δίνει ρέστα! Τι χρειαζόμαστε: (300+175) 475 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 30 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό, το φρέσκο τυρί κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και τους κρόκους. Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού. Ψιλοκόβουμε τα σύκα. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τα σύκα, το μέλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr