Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Αγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για τη βάση 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1/2 κουτ.γλ. αλάτι 1/2 κουτ.γλ. ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι απ Για τη γέμιση: 1 μεγάλη ντομάτα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΦτιάξτε το, θα σας ξετρελάνει!!! Γίνεται Μέ-Λι!!! Υλικά (για 4 άτομα) 4 μπούτια κοτόπουλου (ή 2 μπούτια+2 φτερούγες) 2/3 ποτηριού κόκκινο γλυκό κρασί 2[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο αγελάδας από το ψυγείο 30 γρ. γιαούρτι 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1/2 κουταλάκι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΜερικά κάστανα, που ήταν αρκετά όπως φάνηκε τελικά...στάθηκαν αφορμή για να δοκιμάσω για μια ακόμη φορά το στιφάδο με κάστανα και μανιτάρια που είναι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ. Γάλα 1 φλυτζάνι του τσαγιού Φρουτοποτό με πορτοκάλι , μήλο και βερύκοκο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΥΛΙΚΑ 1 ποτηρι νερου καλαμποκελαιο 1 ποτηρι νερου κεφαλοτυρι τριμμενο 1/2 κουπα τριμμενη φετα 1 ποτηρι νερου γαλα εβαπορε αραιωμενο 1 φακελακι μπαιικιν[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΝόστιμο ορεκτικό με βάση το τυρί. Τι χρειαζόμαστε: 4 αυγά 200 γρ. γιαούρτι 300 γρ φέτα τριμμένη 150 γρ. κεφαλοτύρι αλμυρό τριμμένο 1 κούπα λάδι 1 κ.σ. μπέικιν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜουσμουλιές συναντώνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και στα προάστεια της Αθήνας, και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για ν’ απολαύσεις τα φρούτα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλό μήνα φιλαράκια μου! Και τι μήνας... ψηλός, αστραφτερός, κεφάτος αν και λίγο κουρασμένος.. ;) Ο Δεκέμβρης είναι ένας γιορτινός μήνας που μέσα του κρύβει[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦΥΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 κιλά αλεύρι περίπου (περισσεύει λίγο που το χρησιμοποιούμε για το άνοιγμα των φύλλων) 1 κούπα τσαγιού λάδι 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαταπληκτικό παραδοσιακό φαγάκι απ' την Κέρκυρα... Πρώτη φορά το έφτιαξα και έμειναν όλοι...άφωνοι απ' το αποτέλεσμα!!!! Το φαγητό αυτό γίνεται είτε με κότα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr