Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
TORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΝΕΒΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ Αφρατα κουλουρακια με φυσικο προζυμι, αρωματισμενα με μαστιχα. Αντι για ζαχαρη χρησιμοποιησα αρωματικο ανθομελο. Δοση : 30 κομματια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΤ Ά ΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΗ 6 Δεκεμβριου σημερα και η μεγαλη παρεα του Quanti Modi di Fare e Rifare μοσχοβολησε τις γειτονιες με τα απιθανα μοστάτσιολι απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2013 Πρεπει να διευκρινησω οτι δεν πιστευω σε γιορτες τυπου Αγιου Βαλεντινου. Δεν γνωριζω ακριβως πως ξεκινησε αυτη η γιορτη και πως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Τόρτα μπονίσσιμα ( torta bonissima ), σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦωτογραφίες από το μονοπάτι περιμένατε, γλυκά κεράσματα σας φέρνω! Τι να κάνω; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος έχει διακοπές εμείς έχουμε δουλειά, άσε που ήταν κι η[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ Και οι δοκιμασίες συνεχίζονται.. Γλυκά χωρίς ζάχαρη δε σημαίνει ότι δεν είναι "γλυκά". Έτσι κι αυτή η τούρτα παγωτό που δεν έχει[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ για φέτος έκλεισα με ψησίματα και το εννοω σοβαρά. Το πολύ να κάνω κανένα σιροπιαστό ακομα. Το πολύ!!! Άντε και κανένα πανετόνε ακόμα γιατί κατεβαίνει σαν[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr120 γρ νιφάδες βρώμης 120 γρ μέλι ελαφρύ (προτιμήστε ανθόμελο ή πευκόμελο) 100 γρ ταχίνι 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομματάκια 2-3 κ.σ. σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ Cheesecake που φάγατε ποτέ !!!Τα αρώματα του και η υπέροχη δροσερή γεύση του θα σας μαγέψει !!Δοκιμάστε το..και πραγματικά θα το λατρέψετε!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο γνωστος σιμιγδαλενος χαλβας, σε δικη μου παραλλαγη, με εντονο αρωμα πορτοκαλιου. Η αναλογια των υλικων ακολουθει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗΜΙΓΛΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ Οταν εφτιαξα τα "κομπακια" με ελιες και λιαστη ντοματα , ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψω με την συνταγη ζυμης Νο1 της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr