Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 108 συνταγές
Υλικά:Για τη ζύμη 320 γρ. αλεύρι 200 γρ. βούτυρο, παγωμένο 4 κουταλιές κρύο νερό Ι/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη Για τη γέμιση 160γρ. ζάχαρη 40 γρ.[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.grΈνα ιδιαίτερο Κινέζικο επιδόρπιο, με αμυγδαλόψυχα τρίμμα αντί για φρυγανιά!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. παγωτό 250 γρ. αμύγδαλο αλεσμένο στο μούλτι αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΕΪΚ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Επικαιρες οι φραουλες, ειναι προκληση για την δημιουργια διαφορων νοστιμων αλλα και με εντυπωσιακη εμφανιση γλυκων, οσο ειναι ακομη στην εποχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια συνταγή για υπέροχα Μπισκότα Χριστουγεννιάτικα με κανέλα και γλάσο ζάχαρης. Δώστε τους σχήμα αστεριού ή άλλο της αρεσκείας και απολαύστε τα. Υλικά συνταγής[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος να φτιάξουμε ατομικά τσουρεκάκια. Αυτά είναι και γεμιστά και μικρά ώστε να σερβίρονται και να τρώγονται πιο εύκολα . Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚαλησπέρα σας!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Λοιπόν, σήμερα σκεφτόμουν ότι όταν ήμουν παιδί νόμιζα ότι η νηστεία περιορίζει τη δυνατότητα για ωραία φαγητά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα διαφορετικό μωσαϊκό, που η νοστιμιά του θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Η προσθήκη και το άρωμα του καφέ μας ενθουσίασε, όμως αν δεν το προτιμάτε μπορείτε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} ΥΛΙΚΑ για 6-8 περίπου ατομικά φορμάκια για τη βάση 100γρ αμυγδαλόψιχα 60γρ μπισκότα digestive,[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΓια το παντεσπάνι 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλ. ζάχαρη 4 αυγά 1 φλ. Αλεύρι 1 κ.γλ. Μπέικιν Πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλ. αμύγδαλο σκόνη[...]
Πηγή: argiro.grΠαγωτό παρφέ κρέμα Οι γνώστες της τέχνης του παγωτού θα γνωρίζετε πως το πραγματικό παγωτό "parfait" έχει άλλους κανόνες... Στην πραγματικότητα παρασκευάζεται[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι πολύ νόστιμη, χωρίς αυγά και γάλα.Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 110 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 60 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμο θεσσαλονικιώτικο παγωτό αρμενοβίλ για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής αλχημείας! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά 2 κούπες κρέμα γάλακτος (500γρ.) 4 κρόκοι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr