Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Αλμυρά muffins τυριών Μία συνταγή πάρα πολύ εύκολη, γρήγορη και με πολύ απλά υλικά. Οι λάτρεις του αλμυρού θα την ευχαριστηθούν οπωσδήποτε. θα χρειαστούμε για[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο κέζε κούχεν είναι το τυρογλυκό της Γερμανίας.Πρόκειται για ένα γλυκό που θυμίζει chessecake.Φτιάχνεται απο το τυρί quark,το οποίο μοιάζει με ανάλατη μυζήθρα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 230 γρ. ζάχαρη άχνη 1 μπαστουνάκι βανίλια λίγο αλάτι 3 αυγά Για[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλιτσούνια Λυχναράκια τα παραδοσιακά λαμπριάτικα τυροπιτάκια της Κρήτης φτιαγμένα με τυρομάλαμα/ μαλάκα και ξυνομυζήθρα. Οι εκτός Κρήτης, κι όσοι δεν είναι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜετά από αρκετές μέρες να ' μαστε πάλι μαζί! Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί του φεύγουν για αρκετούς από εμάς οι μέρες των καλοκαιρινών[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΠάσχα και παράδοση πάνε μαζί! Το Πάσχα είναι μια θρησκευτική γιορτή αλλά και μια γιορτή χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων. Γιατί όχι, λοιπόν, μετά τον οβελία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕστάλη από Ορφέα Τζανετόπουλο Αυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΣτήν πραγματικότητα , πρόκειται για μια τάρτα τυριού αλλά ο λόγος που το αποκαλώ cheese cake είναι επειδή , πολλά χρόνια πριν μπει το cheese cake στην ζωή μας,[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΛυχναράκια Υλικά Για τη ζύμη - 1 ποτήρι νερό χλιαρό - ½ ποτήρι ελαιόλαδο - 4 κ.σ. τσίπουρο ή τσικουδιά - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 2 κ.σ. ζάχαρη - Αλεύρι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα λυχναράκια μας φέτος, τα φτιάξαμε με ελαιόλαδο και φρέσκια μυζήθρα, και βγήκαν σούπερ τραγανά και υπέροχα. Σήμα κατατεθέν για το Πάσχα τα λυχναράκια εδώ,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι μια συνταγή όπου οι γνωστοί μας λουκουμάδες γίνονται ακόμα πιο νόστιμοι αφού έχουν την γεύση της κρητικής μυζήθρας, του μαλακού[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΝομίζω πως οι λαχανίδες είναι ένα πολύ παρεξηγημένο χορταρικό. Τουλάχιστον στο σπίτι μας η μόνη αναφορά στις λαχανίδες γινόταν όταν μιλάγανε για την κατοχή και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι συνταγές που παπαγαλίζουμε από[...]
Πηγή: bostanistas.grΕμένα σπάνια με πιάνει μανία να φάω κάτι γλυκό και η μητέρα μου μόνο τις γιορτινές μέρες έφτιαχνε γλυκά. Το επιδόρπιό μας ήταν τα εποχιακά φρούτα. Ο άντρας[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 ½ κιλό φρέσκια μυζήθρα γλυκιά 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 7 αβγά 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φρέσκο 2[...]
Πηγή: sidagi.grΑν θέλετε να φτιάξετε κάτι στα γρήγορα χωρίς πολλά υλικά το οποίο να είναι ελαφρύ και νόστιμο. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μυζήθρα ανάλατη 125 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν 2 μέρες, στην βόλτα μου στην Λαϊκή, σταμάτησα στον πάγκο ενός Κρητικού παραγωγού τυριών ,και θαύμαζα τα προϊόντα του.. Τα ήθελα ΟΛΑ!!!!! Επέλεξα να[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) είναι κλασικό παράδειγμα ένταξης ενός ξενόφερτου γλυκού στη σύγχρονη ελληνική αστική κουζίνα. Μέχρι τα 80’ς δεν ήταν γνωστό ούτε ως[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 400 γρ. φύλλο κρούστας 4 φλιτζάνια γάλα 1/3 του φλιτζανιού βούτυρο για την κρέμα και 2/3 του φλιτζανιού λιωμένο γίδινο βούτυρο για τα φύλλα 2/3 του[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτη συνείδησή μας έχει καταχωρηθεί ως αμιγώς αγγλοσαξωνικό επιδόρπιο όμως τα ιστορικά ευρήματα δείχνουν πως έλκει την καταγωγή του και από την αρχαία Ελλάδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλό μήνα!!! Έφτασε και ο Σεπτέμβριος, δυστυχώς! Για να αποχαιρετίσουμε και αυτό το καλοκαίρι το post που επέλεξα να ανεβάσω είναι σχετικό με τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr