Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Μία τάρτα που θα μπορούσες να την πεις και πάστα φλώρα, όμως η κρούστα με τα καρύδια στο πάνω μέρος της κάνει τη διαφορά! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 4 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤριφτή βουτυρένια ζύμη, αφράτη καρυδάτη γέμιση με τα αρώματα της βανίλιας και της κανέλας, φρέσκα δαμάσκηνα. Μια τάρτα εποχής που πρέπει οπωσδήποτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grTORTA ARLUNO ΑΠΟ ΤΟΝ IGINIO MASSARI Το Arluno, είναι μια μικρή κωμόπολη που βρίσκεται στα περίχωρα του Μιλάνο. Ενας απο τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑρωματικό τσάι & μαλακά cookies με βερίκοκο και λευκή σοκολάτα Όταν ήμουν μικρή, κάποιος φίλτατος συγγενής μού έκανε δώρο ένα παιδικό σετ τσαγιού. Ήταν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grή νωπό αθότυρο (κατά τη χανιώτικη ονομασία....) Τι είναι σημαίνει λοιπόν παραδοσιακή κρητική κουζίνα; Διαβάστε τις απαντήσεις της κυρίας Καβρουλάκη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑς αλλάξουμε διάθεση τα προβλήματα δεν τελειώνουν!!! Σαν σήμερα πριν 35 χρόνια αρχίσαμε με το σύντροφο της ζωής μου την κοινή μας πορεία στη ζωή. Μετά από όλα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα εξαιρετικό γλυκό κουταλιού! Αφού απολαύσουμε την κατακόκκινη σάρκα του καρπουζιού, δεν πετάμε τις φλοίδες του. Τις μαζεύουμε και τις φυλάμε στο ψυγείο, για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠάντα ήθελα να την φτιάξω, γιατί τρελλαίνομαι για βύσσινα, επιτέλους ήρθε η ώρα και την έκανα και είναι καταπληκτική. Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑφού τα είπαμε και βγάλαμε τα εσώψυχά μας καθιστώντας με ταυτόχρονα Persona non grata των ελληνικων μπλογκς καιρός να γυρίσουμε σελίδα και να ασχοληθούμε και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΔεν φημίζομαι για γλυκατζού. Που σημαίνει ότι σε ένα καλό γλυκό μπορώ να αντισταθώ, σε ένα καλό φαγητό όχι. Eυτυχώς δηλαδή γιατί αν μου άρεσαν και τα γλυκά θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤην Βασιλική Δαμασκινίδου και την Μαρία Κυριμλίδου τις γνώρισα μέσα απο την υπέροχη ομάδα τους στο facebook " Τι μαγειρεύουμε σήμερα? " Εξαιρετικές συνταγές,[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΣήμερα τελειώνουν οι αναρτήσεις για το διαγωνισμό food blog awards που διοργάνωσε το Βήμα gourmet. Ένα ταξίδι λοιπόν τελειώνει σήμερα... όμορφο, αγχωτικό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜία ακόμη παραλλαγή ενος cheesecake, αλλά πολύ πιό δροσερό από όλα όσα εχω δοκιμάσει και ιδανικό για μετά από ενα χορταστικό γεύμα. Οσοι το δοκίμασαν εχουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αποδομημένο μιλφέιγ (millefeuille) al Caruso είναι μια συνταγή που πρωτοβγήκε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριό μου στη Τήνο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί[...]
Πηγή: caruso.gr