Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 141 συνταγές
Κόκκινες ελιές δεν νομίζω να υπάρχουν κόκκινες όμως ντομάτες σε μέγεθος ελιάς υπάρχουν. Και για του λόγου το αληθές ιδού. Οι ντομάτες ταξίδεψαν από την[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧαλβάς: ένα νηστίσιμο γλυκό που συμπληρώνει τη διατροφή O χαλβάς, απόγονος του σησαμιού, αποτελεί ένα ιδιαίτερα υγιεινό γλυκό. Συγκεκριμένα δε, για την περίοδο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Νόστιμο και τραγανό γλυκό του κουταλιού, φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο των παλαιών νοικοκυρών. Υλικά 2-3 κούπες[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΒλέπετε πως περιποιούμαι το μάστορα του σπιτιού με γλυκάκια για να τον καλοπιάνω να τελειώσει τα ατέλειωτα!! Το μελιτζανάκι αυτό είναι τύπου Σαντορίνης[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/4 βερυκοκα (οχι πολυ ωριμα) 1 1/4 κιλου ζαχαρη 1 φλ. τσ. νερο 1 κ.γλ. χυμος λεμονι 2 βανιλιες 3 κ.σ. ασβεστη αμυγδαλα Αφαιρουμε την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκό κουταλιού κολοκύθα Το φίλο σου κέρασε … γλυκό του κουταλιού Και τον εχθρό σου πάστα! Έλεγε η γιαγιά μου και ήθελε να μας τονίσει πόσο καλό είναι[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr΄Ενα από τα πιό νόστιμα γλυκά του κουταλιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μελιτζανάκι μικρό 1 κιλό ζάχαρη 1 χούφτα ασβέστη Χυμό από μισό λεμόνι Αμυγδαλόψυχα λευκή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν το χρώμα, το άρωμα και η γεύση φέρνουν στο μυαλό το Καλοκαίρι, ό,τι εποχή του χρόνου και να είναι. Τι χρειαζόμαστε: 30-35 βερίκοκα 1 κιλό ζάχαρη 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο για τους μεσογειακούς λαούς. Έχει μαλακή φλούδα, έντονα σπόρια και τέλεια γεύση!! Έχει πλήθος βιταμινών Α, Β1, Β2 και μετάλλων[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣήμερα θα σας παρουσιάσω μια από τις παραδοσιακές συνταγές της χώρας μας, ελαφρώς πειραγμένη. Αμυγδαλωτά χωρίς ζάχαρη με μαστίχα Χίου και πορτοκάλι. Τι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤο πιο απολαυστικό σορμπέ φράουλα που έχω φάει, το κάνει ο φίλος μου ο Νάκης και αρκετές φορές το καλοκαίρι ήμουν με μεγάλη χαρά παρέα στην κουζίνα, όσο το[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό την κ. Σοφία - Εφη Λούκα - Ταβέρνα ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Υλικά : 50 κομμάτια μελιτζανάκι μικρό 1 ½ κιλό ζάχαρη ασπρισμένα αμύγδαλα 6 ποτήρια[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr