Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε μέχρι τη Νότια Αφρική αλλά όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ. Δυστυχώς όλα τέλειωσαν άδοξα όταν χάσαμε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ dacquoise είναι ένα ελαφρύ γαλλικό γλυκάκι με βάση τη μαρέγκα. Θυμίζει την πάβλοβα. Εδώ θα την γευτείς με καραμέλα και καρύδια! 300 θερμίδες Μέτρια 4[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Τα κάστανα συγακταλέγονται στους αγαπημένους μου καρπούς. Φέτος ήταν μια χρονιά με πολλά και νόστιμα κάστανα, και νομίζω ότι αποζημιώθηκα για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια αγαπημένη μου τάρτα, όχι πολύ γλυκιά, από τις χειρόγραφες συνταγές μου, που συνήθιζα να τη φτιάχνω πολύ τακτικά στην Τζέντα. Εκεί οι γλυκοπατάτες είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTORTA NUA Η συνταγή της torta Nua (τόρτα νούα), κυκλοφόρησε πάρα πολύ στο διαδύκτιο στην γειτονική μας Ιταλία, ανάμεσα σε ομάδεςτου Facebook, blog και forum[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPAMPEPATO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πότε πέρασε ενας ολόκληρος χρόνος και φτάσαμε αισίως στο τελευταίο ραντεβού με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜου αρέσουν πολύ οι γλυκόξινες γεύσεις στα φαγητά και στα γλυκά. Αλλά κυρίως στα γλυκά. Από τις πιο πρόσφατα αγαπημένες μου είναι η lemon curd που συνδυάζεται[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.gr"Οι συνταγές της Λωξάντρας"... τη θυμάστε τη Λωξάντρα;;; Εκείνη την πληθωρική ηρωϊδα της Μαρίας Ιορδανίδου που αγαπούσε όλο τον κόσμο αλλά και τις λιχουδιές;;;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλαμποκάλευρο! Ένα αλεύρι που χρησιμοποιούσαν πολύ σε κάποιες παλιότερες δύσκολες για τους Έλληνες εποχές και πού αργότερα, στα χρόνια της ευημερίας, ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕξαιρετικά νόστιμο κέικ ή ένα αφράτο ψωμί από αλεύρι Καλαμποκιού. Η αλμυρή ή η γλυκιά του εκδοχή είναι πολύ αγαπητή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο υπέροχο σοκολατένιο παντεσπάνι της Μαργαρίτας μπορείτε να το δείτε εδώ Και εγώ θα σας δώσω το σούπερ γλάσο λευκής σοκολάτας και cream cheese το οποίο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. καρότα ή και λιγότερα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα 300 γρ. καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr[Shutterstock] Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει...) Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.gr30/12/16 Χρυσή βασιλόπιτα με «χρυσό» αλεύρι καλαμποκιού μια πρόταση για όσους δεν συμπαθούν τις κλασικές βασιλόπιτες ή θέλουν το κάτι διαφορετικό. Μην[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ Μας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Απλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολατας. Το μυστικό τους η ρικόττα, που φυλακίζει την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr