Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Πάνω που λες "αυτό το ψυγείο δεν χωράει ΤΙΠΟΤΑ άλλο", σου φέρνουν πεσκέσι 2 καρπούζια και ένα πεπόνι. Ωραία. Τι να τα κάνω τώρα; Κάθε καλοκαίρι, αν είχε χέρια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά : 300 ml κρέμα γάλακτος 175 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πολύ ώριμο πεπόνι, ξεφλουδισμένο, χωρίς τα σπόρια και κομμένο σε μικρά κομμάτια χυμό 1 λεμονιού φρέσκα[...]
Πηγή: yumyum.grΓια όσους λατρεύουν το καρπούζι! Παγωτό καρπούζι... για μένα έχει την ιστορία του! Πέρυσι το καλοκαίρι, κάποιο βραδάκι που κάναμε βόλτα στο κέντρο της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι περισσότεροι από εμάς ίσως να τρώνε μόνο το εσωτερικό, την ψύχα του καρπουζιού! Όμως μην πετάτε τις φλούδες γιατί γίνονται ωραιότατο γλυκό κουταλιού!! Είναι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ πιο πετυχημένη συνταγή (με βάση την επισκεψιμότητα) του Ελληνικού Χρέους στη Γαστρονομία μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 3 χρόνια είναι η γρανίτα καρπούζι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ λέξη καλοκαίρι για εμένα είναι συνώνυμη με τη λέξη ευτυχία… ήλιος, θάλασσα, παρέα, οικογενειακές ξέγνοιαστες στιγμές, διακοπές… Οι υπόλοιπες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌταν ακούμε τη λέξη καλοκαίρι μας έρχεται στο νου η θάλασσα, το παγωτό και το γλυκό κουταλιού... πάντα οι γιαγιάδες μας είχαν ένα βάζο γλυκό κουταλιού να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grκαρπουζόπιτα Μήλου Η καρπουζόπιτα εποπτεύει τα πρωινά και τα απογεύματα της Μήλου με την αρωματική της γλύκα. Λιτή, καλοκαιρινή λιχουδιά που απαντάται σε πολλά[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι το πιο απολαυστικό και δροσιστικό φρούτο του καλοκαιριού και παρά το ότι μπορούμε να το βρούμε στην αγορά κατά τη διάρκεια όλου του έτους, η εποχή του[...]
Πηγή: xrysessyntages.com[photo: Εύα Παρακεντάκη] Θα έλεγα ότι μου θυμίζει μουσταλευριά… αλλά και πάλι έχει κάτι άλλο, κάτι μοναδικά καλοκαιρινό που οι λέξεις δεν μπορούν να[...]
Πηγή: bostanistas.grΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨυχή του είναι ο Nτανιέλε Μέντρι, ένας καθαρόαιμος Ιταλός, 35άρης, από το Bertinoro, της Εμίλια Ρομάνια. Oι γονείς του Μάσιμο είχαν ένα μικρό μαγαζάκι στο[...]
Πηγή: greekcook.grComments are closed. Η Silikomart, που ειδικεύεται με φόρμες σιλικόνης και φέτος μου έστειλε πριν λίγες μέρες ένα πακέτα να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα[...]
Πηγή: kopiaste.infoΓεμίστε την κατάψυξη σας με νόστιμο παγωτό καρπούζι, χωρίς ίχνος ζάχαρης! ΥΛΙΚΑ - 1 φλ. κομμένο καρπούζι σε κύβους - 1 φλ. χυμό πορτοκαλιού - 1 φλ. Νερό -[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr