Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ GASTRIN ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ (HOMEMADE ICE CREAM) Πιο σπιτικό...δε γίνεται!!! Σπιτικό λαχταριστό παγωτό με αγνά υλικά...μια ιδιαίτερη συνταγή που[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο παραδοσιακό καϊμάκι παγωτό το πολίτικο! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κρέμες- Παγωτά Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 200 γρ καϊμάκι 150 γρ κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣουπερ γιαουρτοπαστα με κρεμα μαστιχας δενουν τοσο πολυ μεταξυ τους και δινουν την τελεια απολαυση ενος γλυκου ψυγειου για ολες τις εποχες. Ειναι απλο,γρηγορο[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr100 γρ. γάλα καρύδας (με πλήρη λιπαρά, σε κονσέρβα) 1 ώριμο φρέσκο μάνγκο (κατεψυγμένο 300 γρ.) 3 κ.σ. μέλι Για το σερβίρισμα (προαιρετικά) καρύδια μέλι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com100 γρ. γάλα καρύδας (με πλήρη λιπαρά, σε κονσέρβα) 1 ώριμο φρέσκο μάνγκο (κατεψυγμένο 300 γρ.) 3 κ.σ. μέλι Για το σερβίρισμα (προαιρετικά) καρύδια μέλι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 λίτρο γάλα πλήρες 250 ml κρέμα γάλακτος 1 κούπα ζάχαρη + 2 κουτ.σούπας ζάχαρη 2 κ.σ. σαλέπι 3 κρυστάλλους μαστίχας 1 κ.σ. ανθόνερο Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαζάν ντιπί σημαίνει «ξύσιμο του καζανιού», δηλαδή η καμένη κρέμα στον πάτο του καζανιού. Το καζάν ντιπί γίνεται αποκλειστικά με βουβαλίσιο γάλα – αρκετά βαρύ[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια την φωλιά 100 ml. φυσικό χυμό πορτοκάλι 250 γρ. ζάχαρη λευκή 65 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 125 γρ. βούτυρο 100 γρ. φιστίκι Αίγινας ανάλατο Για το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα κυδώνια είναι μια ολόκληρη ιστορία! Η Ξανθή πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ένα πολύ ωραίο post αφιερωμένο στα κυδώνια και νομίζω πως μας είπε και πράγματα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈχω αναφέρει πολλές φορές την αδυναμία που έχουμε εγώ και ο μεγάλος μου γιος στα κεράσια. Γι’ αυτό φροντίζω κάθε καλοκαίρι που αφθονούν στο νησί μας να[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ.) 300γρ. γάλα φρέσκο 1 ½ κ.σ σαλέπι 3 δάκρυα μαστίχας σπασμένα στο γουδί με ½ κ.σ ζάχαρη 500γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα εύκολο και γευστικό σπιτικό γλυκάκι που τρώγεται ζεστό ή κρύο όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Είναι μια αγαπημένη πουτίγκα ρυζιού που συνηθίζεται σε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΪΜΑΚΙ: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη και το σαλέπι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλατος και το γάλα. Στο τέλος ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜαστιχωτές μπάρες που ταιριάζουν φοβερά με καφέ, ενώ μπορούν κάλλιστα να σταθούν και σαν επιδόρπιο αν συνοδευτούν με 1-2 μπάλες παγωτό. Προετοιμασία : 15΄[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυτό το γλυκό, το παγώνεις περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την προτίμησή σου. Εγώ το προτιμώ να παγώσει απλά για πολλές ώρες στο ψυγείο, ενώ στον άντρα μου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr