μπισκοτογλυκο με ζαχαρουχο γαλα | γλυκα ψυγειου με πτι μπερ | επικαλυψη για κεικ | γλυκα με ινδοκαρυδο αργυρω | χοιρινο ψητο στη γαστρα | ομελετα διαιτης με λαχανικα | σουπα πατατα καροτο σελινο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα - Σιροπιαστο

Βρέθηκαν 152 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ //[...]

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ Υπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο! Τα γλυκόξινα βύσσινα "σπάνε"[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μαζούνι

Είναι η γέμιση του πουγκιού της Πάτμου, το οποίο τρώγεται και σαν γλυκό κουταλιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουκάλι νερό και μισό φλυτζάνι 1 πακέτο ζάχαρη και μισό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Capri Torta (κέικ λεμονιού)

Είναι ένα νόστιμο και εύκολο κέικ με λιωμένα λεμόνια. Τι χρειαζόμαστε: 350γρ. αμύγδαλα τριμμένα σκόνη 300γρ. ζάχαρη κρυσταλική 6 αυγά 1 κ.γ μπ.πάουντερ 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σπιτικές μπάρες δημητριακών με superfoods[...]

8 κουτ. σούπας βρώμη 8 κουτ. σούπας σουσάμι 8 κουτ. σούπας αμυγδαλόψυχα 3 κουτ. σούπας λιναρόσπορο αλεσμένο 3 κουτ. σούπας ενυδατωμένα blueberries (μύρτιλα) 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πάστα φλόρα με μαρμελάδα ρόδι

Υλικά συνταγής 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 300 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Κέικ με Πολέντα και Αμύγδαλα - Polenta and[...]

Η Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κέικ Λεμονιού

Τα Κέικ είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά πολλών. Τρώγονται όλες τις ώρες κι είναι ιδανική παρέα για τα ροφήματα μας. Χωρίς να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά στην[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Κέϊκ με κουβερτούρα, καρύδια και ελαιόλαδο

Αναρτήθηκε στις 16/03/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπράουνις με κουβερτούρα, καρύδια και ελαιόλαδο Ένα λαχταριστό,  μπράουνις με[...]

Πηγή: sintayes.gr
Κέϊκ με αμυγδαλόψιχα, χυμό μανταρινιού & γλάσο[...]

Αναρτήθηκε στις 31/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Κέικ με αμυγδαλόψιχα, χυμό μανταρινιού και γλάσο σοκολάτας Μια συνταγή για ένα[...]

Πηγή: sintayes.gr
Κέικ πορτοκάλι – αμύγδαλο (Χωρίς αλεύρι)

Υλικά 2 πορτοκάλια (καλά ξεπλυμένα), 5 κοφτές κουταλιές ξεπαγωμένο βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα 1 φλ. ζάχαρη, 5 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου, 2 ½ φλ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μπακλαβαδάκια

Υλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 φλυντζάνι ηλιελαιο Για τη γεμιση 2 κούπες αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα ανθόνερο Για το σιρόπι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Καραμελωμένο κέικ με ρευστή καρδιά, με ροδάκινα[...]

6 ροδάκινα 250 γρ ζάχαρη 150 γρ αλεύρι 160 γρ βούτυρο, λιωμένο 3 αυγά 2 σφηνάκια (περί τα 60 ml) κονιάκ ή κάποιο λικέρ 50 γρ αμυγδαλόψιχα (ή αμύγδαλο τριμμένο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Εκμέκ Κανταΐφι Νο.02

Υλικά 300 γραμ. φύλλο καταίφι 100 γραμ. αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη 100γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 2 αυγά 2 φλυτζ, γάλα 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο 200 γραμ. ζάχαρη 800[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Παστέλι με ξηρούς καρπούς

Υλικά 2 φλιτζάνια του τσαγιού μέλι 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού αμυγδαλόψιχα 2 φλιτζάνια του τσαγιού φουντούκια (ψίχα) 1 φλιτζάνι του[...]

Πηγή: icookgreek.com
Γιαουρτόγλυκο Σιροπιαστό με Αμύγδαλα – Yogurt[...]

Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μηλόπιτα με καραμέλα

Υλικά σφολιάτα: 1 φύλλο έτοιμη καραμέλα (σιρόπι): 8 κουταλιές της σούπας εσάνς βανίλιας: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 2 χτυπημένα κρέμα γάλακτος: 200 ml[...]

Πηγή: icookgreek.com
Υγιεινό γλύκισμα με κομποστα φρέσκων δαμάσκηνων[...]

10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Ζελέ λεμονιού από τη Σικελία

Είναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκά φλογεράκια

Φλογερες με ξηρους καρπους και σοκολατα! Τελεια για κερασμα! Τι χρειαζόμαστε: 500 gr φυλλο κρουστας ΓΕΜΙΣΗ: 1/2 φλ. τσαγιου αμυγδαλοψιχα 1 φλ. τσαγιου[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy