Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 1150 γρ. αλευρι σκληρο για τσουρεκια robin hood ή αλεύρι τύπου Π (πολυτελείας) 1 φακελακι ξηρη μαγια 2 κυβους νωπη μαγια (84 γρ.) 1/2 κούπα νερο για το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜία συνταγή.... που είδα για πρώτη φορά το 1981 όταν μου έφεραν ένα γυναικείο περιοδικό στο μαιευτήριο που γέννησα την κόρη μου, προς τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤο " έπαιξα" με μυρωδιές και υλικά που μου αρέσουν.Έγινε ένα πολύ ραφινάτο κέικ με ιδιαίτερη γεύση που προσωπικά μου άρεσε πολύ και..εξαφανίστηκε[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΈνα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, που αρέσει σε μεγάλους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 2 κούπες αμύγδαλα αλεσμένα (ξεφλουδισμένα) 7 αυγά 1 ½ κούπα ζάχαρη χοντρή 2 κούπες φρυγανιά Ξύσμα λεμόνι 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ Σιροπι 1 ½ ποτήρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΝαι ναι! Καλά βλέπετε! Όχι, όχι! Δεν είναι πολύ νωρίς για κέικ Χριστουγέννων! Αντιθέτως ίσα που προλαβαίνετε να το φτιάξετε. Καλά... Μην σας αγχώσω κιόλας! Το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα πιο όμορφα γλυκάκια κατά την γνώμη μου είναι τα πετιτ φουρ. Μικρά, σε διάφορα σχήματα, σε χίλιες δύο γεύσεις, σε χίλια δύο χρώματα. Δυστυχώς όσα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣας έχει τύχει ποτέ να σας κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό τόσο βαθιά που να θέλετε να χυμήξετε μέσα και να το τραβήξετε με δύναμη; Ε, αυτό έχω πάθει εδώ και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φετινές γιορτές ήταν για εμάς περισσότερο μια ευκαιρία για χαλαρές οικογενειακές στιγμές και αποτοξίνωση από τις σκοτούρες του 2012. Ως εκ τούτου το blog[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠαραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά του κόσμου !!! Κάθε χώρα του κόσμου έχει την δική της παράδοση Έχετε μήπως περιέργεια να μάθετε τι γλυκά προτιμούν ανά τον[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το μέλι, τη γλυκόζη και τη ζάχαρη. Αλέθουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα. Μόλις λιώσει η ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια την ζύμη της τάρτας (pate sucree) 250 γρ αλεύρι (που δεν φουσκώνει) 125 γρ βούτυρο 80 γρ ζάχαρη 1 αυγό 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι Για την γέμιση με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα γλυκάκια αυτά τα είχα φτιάξει για ένα νέο ζευγάρι φίλων που είναι πολύ ερωτευμένοι και γι’ αυτό τα ονόμασα "ερωτευμένα γλυκάκια". Σήμερα μοιράζομαι και με[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr