Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 16/03/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπράουνις με κουβερτούρα, καρύδια και ελαιόλαδο Ένα λαχταριστό, μπράουνις με[...]
Πηγή: sintayes.grΦλογερες με ξηρους καρπους και σοκολατα! Τελεια για κερασμα! Τι χρειαζόμαστε: 500 gr φυλλο κρουστας ΓΕΜΙΣΗ: 1/2 φλ. τσαγιου αμυγδαλοψιχα 1 φλ. τσαγιου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η γέμιση του πουγκιού της Πάτμου, το οποίο τρώγεται και σαν γλυκό κουταλιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουκάλι νερό και μισό φλυτζάνι 1 πακέτο ζάχαρη και μισό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα νόστιμο και εύκολο κέικ με λιωμένα λεμόνια. Τι χρειαζόμαστε: 350γρ. αμύγδαλα τριμμένα σκόνη 300γρ. ζάχαρη κρυσταλική 6 αυγά 1 κ.γ μπ.πάουντερ 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυδώνι γλυκό Υλικά 1½ κιλό κυδώνια 1½ φλιτζάνια νερό 1½ κιλό ζάχαρη ½ φλιτζάνια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού Εκτέλεση Ρίχνετε[...]
Πηγή: greekouzina.gr8 κουτ. σούπας βρώμη 8 κουτ. σούπας σουσάμι 8 κουτ. σούπας αμυγδαλόψυχα 3 κουτ. σούπας λιναρόσπορο αλεσμένο 3 κουτ. σούπας ενυδατωμένα blueberries (μύρτιλα) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 300 γρ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Κέικ είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά πολλών. Τρώγονται όλες τις ώρες κι είναι ιδανική παρέα για τα ροφήματα μας. Χωρίς να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά στην[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ Υπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο! Τα γλυκόξινα βύσσινα "σπάνε"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 10 άτομα) 1/3 φλ. ασπρισμένα αμύγδαλα λιωμένο βούτυρο για άλειμμα, 1/3 φλ. ασπρισμένα καβουρδισμένα φουντούκια, 2 γεμάτες κουταλιές χοντροκομμένη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 2 πορτοκάλια (καλά ξεπλυμένα), 5 κοφτές κουταλιές ξεπαγωμένο βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα 1 φλ. ζάχαρη, 5 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου, 2 ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 φλυντζάνι ηλιελαιο Για τη γεμιση 2 κούπες αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα ανθόνερο Για το σιρόπι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 300 γραμ. φύλλο καταίφι 100 γραμ. αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη 100γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 2 αυγά 2 φλυτζ, γάλα 100 γραμ. φρέσκο βούτυρο 200 γραμ. ζάχαρη 800[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 φλιτζάνια του τσαγιού μέλι 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού αμυγδαλόψιχα 2 φλιτζάνια του τσαγιού φουντούκια (ψίχα) 1 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 31/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Κέικ με αμυγδαλόψιχα, χυμό μανταρινιού και γλάσο σοκολάτας Μια συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.gr10/11/14 Υγιεινό γλύκισμα με κομπόστα φρέσκων δαμάσκηνων. Ένα πραγματικό γλύκισμα με πολλές επιλογές σερβιρίσματος πέρα από τη σημερινή μας συνταγή. Βάζουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτα από όλα να πω ότι συμμετέχουμε στο διαγωνισμό για τα αποκριάτικα που κάνει το spirtokoyto από το Άρωμα Γυναίκας με το ποπκόρν κέικ της Χαράς και την[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr