Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Καλημέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους! Καιρό έχουμε να τα πούμε πάλι... Εύχομαι να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έτσι ξεκινούσε πάντα στο πατρικό μου γευστικά η Μεγάλη Εβδομάδα. Με φασουλοταβά και ταραμοσαλάτα. Όσο ζούσε η γιαγιάκα μου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΛίγες μέρες πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και, παρά τα μικρά σκαμπανεβάσματα του καιρού, η άνοιξη είναι εδώ, σε όλο της το μεγαλείο. Με τα λουλούδια της, τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥπάρχουν κάποια υλικά στην κουζίνα, τα οποία είναι τελείως εποχικά. Κάποιων η εποχή ειδικά κρατάει για πολύ λίγο. Και τότε, γεμίζει το διαδίκτυο με συνταγές[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες σας παρουσίασα την πολύ ωραία εμπειρία που είχα πρόσφατα στην Καλαμπάκα, καλεσμένη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠριν από λίγες μέρες είχα την τύχη να βρεθώ στην Καλαμπάκα, μετά από την πολύ ευγενική πρόσκληση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο γεγονός ότι καταφέρνω να ανεβάσω και δεύτερη συνταγή μέσα στην εβδομάδα, να ξαναγυρίσω δηλαδή στους κανονικούς ρυθμούς μου, είναι για μένα τόσο ευχάριστο,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ώρα άλλαξε, ο Μάρτιος φεύγει και τα μανάβικα και οι λαϊκές αγορές έχουνε γεμίσει φράουλες. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ αυτό πάντως το λέω άνοιξη! Μπορεί ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣήμερα θα λερωθούμε... Σήμερα ξεχνάμε τους καλούς μας τρόπους στο τραπέζι. Το θέλει και η μέρα άλλωστε... Σήμερα τα δαχτυλάκια θα κολλήσουν και θα ακούγεται[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτή είναι η 200ή ανάρτηση σε τούτο εδώ το blog. Και μου πήρε πάνω από μία εβδομάδα να καταφέρω να την ολοκληρώσω. Είναι αλήθεια ότι ήθελα να έχει λίγο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΉ αλλιώς, η θαλπωρή κλεισμένη σε μία λαδόκολλα... ή αλλιώς, πώς παίρνεις ένα, ούτως ή άλλως αγαπημένο φαγητό, και το κάνεις ακόμα καλύτερο, το κάνεις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΟ κανόνας λέει ότι όλοι οι πρωτάρηδες στην κουζίνα, ξεκινούν με μια μακαρονάδα. Κι εγώ λοιπόν ως πρωτάρα στις μπλογκοκουζίνες, με μακαρονάδα λέω να ξεκινήσω...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr“Πάλι γλυκό θα φτιάξεις;;;;;”, φωνάζει ο καλός μου στο σπίτι….. “Πάλι έφερες γλυκό, θα μας παχύνεις!!!!”, διαμαρτύρονται τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίναι μερικές γεύσεις που σε συντροφεύουν μια ζωή, και είναι συνδυασμένες με συναισθήματα. Η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές. Δε λείπει σχεδόν ποτέ από τα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΟκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται. Ό,τι άλλο κι αν προσπαθώ να σκεφτώ για να γράψω δεν έχει νόημα. Εδώ θα καταλήξω πάλι. Οκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grComfort food . Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ορισμός του είναι διαφορετικός για τον καθένα, αφού στο κάτω κάτω, ο καθένας ηρεμεί, ησυχάζει και χαλαρώνει με[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια το συγκεκριμένο γλυκό/πρωινό, είχα σκοπό να γράψω τελείως διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, πώς είναι δυνατόν μια Θεσσαλονικιά να τολμά να παρουσιάσει[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr