μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ

ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ "ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ" ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μια κουλούρα με ... ονοματεπώνυμο, η "Αντζέλικα", που την είχαμε γνωρίσει πριν από μια δεκαετία, στο ξεκίνημα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) // PANETTONE[...]

ΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) Για το πανετόνε, τον βασιλιά των χριστουγεννιάτικων γλυκών ψωμιών, έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio . Μάλιστα το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΈΣΝΙΤΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ // PRESNITZ[...]

ΠΡΈΣΝΙΤΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ Το πρέσνιτζ είναι ένα γλυκό συνώνυμο της Τεργέστης, είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και δεν λείπει ποτέ από τα σπίτια στις μεγάλες[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ  //  SEKERPARE BISCOTI SCIROPPATI

ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ Στις μεγάλες γιορτές του χειμώνα τα σιροπιαστά γλυκά έχουν πάντα την τιμητική τους! Τα σεκέρπαρε βέβαια, είναι ένα γλυκό όλων των εποχών, ελαφρύ,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
PINCINELLE, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ[...]

PINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ //[...]

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER // PULLED PORK CON[...]

PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER Εδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΣΕ ΑΦΡΑΤΟ, ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ[...]

ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΣΕ ΑΦΡΑΤΟ, ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Χορταστική τυλιχτή πατατόπιτα, φτιαγμένη με φύλλο με φυσικό προζύμι. Η ζύμη του φύλλου, είναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ  //  MANZO ALLA STROGANOFF

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ  //  POLPO ALLA PIGNATA

ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ Χταποδάκι μαγειρεμένο με μία παλιά, παραδοσιακή ιταλική συνταγή. pignata (foto tratta dal web) Ένα από τα πιό χαρκτηριστικά πιάτα της καλής[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ  //  GELO DI CAFFÈ

ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ   //  PIZZETTE SOFFICI

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ Αυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα! Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛ // TORTA SEMIFREDDO[...]

ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛ Με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής, και μετά από πολλούς μήνες μαγειρικής αδράνειας, ήθελα να παρουσιάσω μία διαφορετική[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ // PIZZETTE DI[...]

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Πιτσάκια με μελιτζάνες! Ένα πεντανόστιμο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό καλοκαιρινό ορεκτικό, που θα το λατρέψετε! Η ιδέα είναι βέβαια από[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ // BISCUIT ALLA[...]

ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ένα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό. Κατάλληλο και ως βάση για τούρτες που διατηρούνται στην κατάψυξη, καθώς δεν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ[...]

ΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Σήμερα σας προτείνω ένα πολύ νόστιμο πιάτο από την μεξικάνικη κουζίνα. Εντσιλάδας με γέμιση κοτόπουλο και τυριά.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ //[...]

ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ Φαγάκι εύκολο και γρήγορο και επιπλέον πολύ πολύ νόστιμο, με συνταγούλα, η οποία, όπως καταλάβατε, προέρχεται από την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ[...]

ΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Τόρτα ντι λάτε ( torta di latte ) ή τόρτα παεζάνα ( torta paesana ) ή τόρτα νέρα ( torta nera ) ένα πολύ λιτό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2021 ® v3 - Επικοινωνία