Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ "ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ" ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μια κουλούρα με ... ονοματεπώνυμο, η "Αντζέλικα", που την είχαμε γνωρίσει πριν από μια δεκαετία, στο ξεκίνημα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) Για το πανετόνε, τον βασιλιά των χριστουγεννιάτικων γλυκών ψωμιών, έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio . Μάλιστα το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΈΣΝΙΤΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ Το πρέσνιτζ είναι ένα γλυκό συνώνυμο της Τεργέστης, είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και δεν λείπει ποτέ από τα σπίτια στις μεγάλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΕΚΈΡΠΑΡΕ Στις μεγάλες γιορτές του χειμώνα τα σιροπιαστά γλυκά έχουν πάντα την τιμητική τους! Τα σεκέρπαρε βέβαια, είναι ένα γλυκό όλων των εποχών, ελαφρύ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER Εδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΣΕ ΑΦΡΑΤΟ, ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Χορταστική τυλιχτή πατατόπιτα, φτιαγμένη με φύλλο με φυσικό προζύμι. Η ζύμη του φύλλου, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ Χταποδάκι μαγειρεμένο με μία παλιά, παραδοσιακή ιταλική συνταγή. pignata (foto tratta dal web) Ένα από τα πιό χαρκτηριστικά πιάτα της καλής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ Αυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα! Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛ Με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής, και μετά από πολλούς μήνες μαγειρικής αδράνειας, ήθελα να παρουσιάσω μία διαφορετική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Πιτσάκια με μελιτζάνες! Ένα πεντανόστιμο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό καλοκαιρινό ορεκτικό, που θα το λατρέψετε! Η ιδέα είναι βέβαια από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ένα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό. Κατάλληλο και ως βάση για τούρτες που διατηρούνται στην κατάψυξη, καθώς δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Σήμερα σας προτείνω ένα πολύ νόστιμο πιάτο από την μεξικάνικη κουζίνα. Εντσιλάδας με γέμιση κοτόπουλο και τυριά.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ Φαγάκι εύκολο και γρήγορο και επιπλέον πολύ πολύ νόστιμο, με συνταγούλα, η οποία, όπως καταλάβατε, προέρχεται από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Τόρτα ντι λάτε ( torta di latte ) ή τόρτα παεζάνα ( torta paesana ) ή τόρτα νέρα ( torta nera ) ένα πολύ λιτό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr