μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Δείτε όλα τα sites
http://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr


Συνταγές:

ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ // SALCICCIE FATTE IN[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει ένας ιδιαίτερος ζήλος να φτιάχνω σπιτικά αλλαντικά. Η αρχή έγινε με τον πολύ πετυχημένο παστουρμά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΚΑΝ ΠΑΪ  //  PECAN PIE

PECAN PIE Η περίφημη πεκάν πάι ( pecan pie ), αποτελούν μαζί με την pumpkin pie τα δύο κλασσικά επιδόρπια του πλούσιου τραπεζιού της ημέρας των Ευχαριστιών.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ  //  TORTA TIRAMISÙ

ΤΟΥΡΤΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Υπέροχη τούρτα τιραμισού που ξεχωρίζει για την εμφάνιση αλλά και για την νοστιμιά της. Φτιάχτηκε με τα υλικά της αυθεντικής ιταλικής συνταγής.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΙΕΣ ΤΑΡΤΕΣ FROLLA MILANO //[...]

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΙΕΣ ΤΑΡΤΕΣ FROLLA MILANO Μια κλασσική βάση για τάρτες, ιταλιστί πάστα φρόλα ( pasta frolla ), από τον κορυφαίο ιταλό ζαχαροπλάστη Iginio Massari[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΠΕΛΟΥΝΈΖΕ // POLLO ALLA[...]

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΠΕΛΟΥΝΈΖΕ Κοτοπουλάκι στην κατσαρόλα πολύ νόστιμο, μαγειρεμένο με μια συνταγή από την Βόρεια Ιταλία και συγκεριμένα από την περιοχή του Belluno.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΟ GUANCIALE // IL GUANCIALE FATTO[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΟ GUANCIALE Το γκουαντσάλε ( guanciale ) είναι ένα παραδοσιακό αλλαντικό της ιταλικής κουζίνας, από αυτά που έφτιαχναν οι χωρικοί, στην[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ // LIQUORE AL MANDARINO[...]

ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ Το μικρό μου δεντράκι κουμ κουατ, επιβίωσε από 2 μεγάλες παγωνιές και συνεχίζει ακάθεκτο την παραγωγή του! Μετά από το γλυκό κουταλιού[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ // HACHIS[...]

ΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ Το ασί παρμαντιέ ( hachis parmentier ) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TRIFLE ΜΕ ΜΗΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E[...]

TRIFLE ΜΕ ΜΗΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σιγά σιγά φτάσαμε και στον Δεκέμβρη και στο τελευταίο μας μηνιαίο ραντεβού με τις διαδικτυακές φίλες από[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ // PASTICCINI ALLA[...]

ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ Πανεύκολα σοκολατένια κεράσματα με νουτέλα ή μερέντα! Προσοχή, είναι εθιστικά! Δόση : περίπου 30 κομμάτια Βαθμός δυσκολίας συνταγής[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ // ZUPPA DI[...]

ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Μακεδονίτικη φασολάδα με πράσα, μπόλικη πάπρικα και μπούκοβο! Μία παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Καστοριάς, που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ //[...]

ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ο καιρός συνεχίζει να είναι ανοιξιάτικος, στην αγορά βρίσκουμε ακόμη ωραία λαχανικά και έτσι φτιάξαμε ακόμη μερικές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟΥΡΣΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ  //  ORTAGGI MISTI SOTTACETO

ΤΟΥΡΣΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ Το φθινόπωρο είναι η εποχή που συνήθως φτιάχνουμε και το τουρσί μας για τον χειμώνα. Στα τέλη του φθινόπωρου "ξεπατώνουν" τους μπαξέδες, οπότε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΦΡΑΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ // TORTA AL[...]

ΑΦΡΑΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Αφράτο σιροπιαστό γλυκάκι με γεύση ινδοκάρυδο ή πως μια συνταγή για "ρεβανί", που η γεύση του δεν θύμιζε ρεβανί, τροποποιήθηκε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE[...]

ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ημέρα της διαδικτυακής συνάντησης με την παρέα των Quanti Modi di Fare e Rifare σήμερα και συνεχίζουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙ  // IL TARO

ΤΟ ΚΟΛΟΚ'ΑΣΙ Ο βολβός που είναι γνωστός ως κολοκάσι προέρχεται από το ριζικό σύστημα του φυτού Κολοκασία η εδώδιμος ( Colocasia esculenta ). Σήμερα το φυτό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙ // TARO STUFATO CON[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙ Πάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και το κολοκάσι, για το οποίο είχα ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από τους κύπριους φίλους μου![...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΑΜΠΙΕΣ ΛΑΔΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // GOMBI IN UMIDO[...]

ΜΠΑΜΠΙΕΣ ΛΑΔΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Μπάμιες! Ένα λαχανικό που προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα και χωρίζει τον κόσμο σε δύο παρατάξεις : σε αυτούς που τις[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® - Επικοινωνία