μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ BHUNA  //  POLLO AL CURRY BHUNA

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ BHUNA Ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή κάρυ της ινδικής κουζίνας, είναι το μπούνα ( bhuna ). Είναι ένα είδος κάρυ που συναντάται κυρίως στην[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANE PITA AL[...]

ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αφράτες πιτούλες για σουβλάκι και όχι μόνον! Με το φυσικό προζύμι μπορούν να διατηρηθούν 2-3 ημέρες και το μόνο που θέλουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ // TORTA AL[...]

Η ΠΙΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Μια πραγματικά υπέροχη τάρτα που η επιφάνεια της θυμίζει κομμένη φέτα λεμονιού! Αποτελείται απο τρείς διαφορετικές παρασκευές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ // ENCHILADAS CON[...]

ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ Φέτος τον χειμώνα εντρυφήσαμε στην μεξικάνικη και Tex-Mex κουζίνα. Έχουμε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές συνταγές, τις οποίες θα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI[...]

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Ψωμάκια σάντουιτς αφράτα και νόστιμα, φτιαγμένα με την συνταγή για τα ψωμάκια που χρησιμοποιούν στα χάμπουργκερ. Δόση : για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΥΡΜΑΔΟΤΟΥΡΤΑ  //  TORTA AI DATTERI

ΧΟΥΡΜΑΔΟΤΟΥΡΤΑ Χουρμαδότουρτα, ένα γλυκάκι που οι παλαιότερες νοικοκυρές σίγουρα θα γνωρίζουν, αφού ήταν στην μόδα την δεκαετία του '80. Οι θεσσαλονικείς που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ // FRICASSEA DI[...]

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Κατσικάκι ή αρνάκι φρικασέ, από τα φαγάκια που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μετά το Πάσχα, πολλές φορές αξιοποιώντας και το κρέας που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BABKA AL LIEVITO[...]

ΜΠΆΜΠΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Η μπάμπκα, είναι ένα γλυκό μπριός, πολύ διαδεδομένο στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαίτερα την Πολωνία και την Ουκρανία. Η αρχική[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ[...]

ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ[...]

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σήμερα έχω την μεγάλη χαρά να μοιραστώ σας μια πολύ πολύ αγαπημένη συνταγή, που την φτιάχνω πολύ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ! // CROSTATA MORBIDA[...]

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ! Είμαστε οικογενειακώς φαν της σοκολάτας, οπότε μια τάρτα με μαλακό, σοκολατένιο μπισκότο και γέμιση κρέμα με κουβερτούρα γάλακτος,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ // SEPPIE AI[...]

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Ανοιξιάτικες σουπιές με φρέσκα κρεμμυδάκια! Ένας μεζές που απολαύσαμε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ... Δόση : για 4-5 άτομα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ // POLPO STUFATO CON LE[...]

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ Μια υπέροχη συνταγή που δημιουργήθηκε από την έμπνευση της στιγμής! Ένα μεγάλο χταπόδι περίμενε υπομονετικά μέσα στον καταψύκτη ... Είχε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ

ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ "ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ" ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μια κουλούρα με ... ονοματεπώνυμο, η "Αντζέλικα", που την είχαμε γνωρίσει πριν από μια δεκαετία, στο ξεκίνημα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) // PANETTONE[...]

ΠΑΝΕΤΌΝΕ (ΣΥΝΤΑΓΗ IGINIO MASSARI) Για το πανετόνε, τον βασιλιά των χριστουγεννιάτικων γλυκών ψωμιών, έχουμε μιλήσει επανειλημμένα στο laboratorio . Μάλιστα το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΈΣΝΙΤΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ // PRESNITZ[...]

ΠΡΈΣΝΙΤΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ Το πρέσνιτζ είναι ένα γλυκό συνώνυμο της Τεργέστης, είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και δεν λείπει ποτέ από τα σπίτια στις μεγάλες[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ  //  SEKERPARE BISCOTI SCIROPPATI

ΣΕΚΈΡΠΑΡΕ Στις μεγάλες γιορτές του χειμώνα τα σιροπιαστά γλυκά έχουν πάντα την τιμητική τους! Τα σεκέρπαρε βέβαια, είναι ένα γλυκό όλων των εποχών, ελαφρύ,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
PINCINELLE, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ[...]

PINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2021 ® v3 - Επικοινωνία