μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Δείτε όλα τα sites
http://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr


Συνταγές:

ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους[...]

ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε ήδη και η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ακόμη μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ // MELANZANE[...]

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ Αποχαιρετούμε σιγά σιγά και το καλοκαιράκι, με ένα από τα πιο κλασσικά μαμαδίστικα φαγάκια της εποχής, τις μελιτζάνες παπουτσάκια. Αυτό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ  //  GUACAMOLE

ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ Για το γκουακαμόλε, την Νο1 σάλτσα - ή dip αν θέλετε - της μεξικάνικης και Tex-Mex κουζίνας, έχουμε μιλήσει πολύ αναλυτικά στο παρελθόν,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΟΧΙΤΟ  //  CHEESECAKE MOJITO

ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΟΧΙΤΟ Το καλοκαίρι του 2019 θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε τιμητικά και "το καλοκαίρι του τσίζκεικ", το οποίο φέτος αποδείχτηκε το αγαπημένο μας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ // BESCIAMELLA AL[...]

ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ Μετά την κρέμα ζαχαροπλαστικής στον μικροκυματικό (δες εδώ την συνταγή), τώρα φτιάχνουμε και μπεσαμέλ! Πολύ εύκολα και πολύ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ //[...]

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Conchiglioni , δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών ([...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΙΖΚΕΪΚ AFTER 8 (ΜΕΝΤΑ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ) //[...]

ΤΣΙΖΚΕΪΚ AFTER 8 (ΜΕΝΤΑ & ΣΟΚΟΛΑΤΑ) Το καλοκαίρι, και ειδικά όταν είναι όπως το φετινό, που υποφέρουμα από τις συνεχόμενα πολύ υψηλές θερμοκρασίες, προτιμώ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ //[...]

ΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ Τα nascondini (νασκοντίνι) είναι τραγανά μπισκότα με γέμιση κακάο, πολύ αγαπημένα στην Ιταλία. Τα αυθεντικά, ανήκουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRETZEL AL[...]

ΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ Δροσερό καλοκαιρινό κρεμώδες γλυκάκι! Το τέλειο καλοκαιρινό επιδόρπιο! Φτιαγμένο με την φιλοσοφία του τιραμισού, αλλά με λιγότερα αυγά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ (CHILI CON CARNE) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ[...]

ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ (CHILI CON CARNE) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ Τσίλι κον κάρνε σε παραλλαγή Tex Mex . Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του τσίλι κον κάρνε στην Ελλάδα τουλάχιστον,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟ // GELATO AL[...]

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΝΌΛΟ ΣΙΤΣΙΛΙΆΝΟ Καθώς η συνταγή για τα κανόλι (δες εδώ ) συνέπεσε να δημοσιευτεί το καλοκαίρι, παράλληλα με την κλασσική γέμιση με κρέμα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // BACCALA'[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οπως σας έχω ξαναπεί, ο βακαλάος μας αρέσει ιδιαίτερα και συνήθως αγοράζω μερικά κιλά γύρω στον Μάρτιο, την εποχή δηλαδή,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ[...]

ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Δεν ξέρω πως γίνεται και τα περισσότερα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά θέλουν φούρνο! Ευτυχώς φέτος[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ  //  CANNOLI SICILIANI

ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Κανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω! Μια συνταγή που ήθελα να δοκιμάσω κι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΚΕΪΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ για τους QUANTI MODI[...]

ΠΑΝΚΕΪΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Φέτος η συμμετοχή μου στο μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare , γίνεται με διαλείμματα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ // MAKARON'OPITA : TORTA DI PASTA[...]

ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ Μια μακαρονόπιτα της ανακύκλωσης που φτιάχτηκε με διάφορα είδη κοντών μακαρονιών και τυριών. Χρησιμοποίησα μόνο κίτρινα τυριά και καθόλου φέτα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ // GALAKTOBOUREKO (TORTA DI[...]

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με αφράτη κρέμα σιμιγδαλιού. Αν και για εμένα γαλακτομπούρεκο παραδοσιακά είναι έτσι όπως το συνηθίζουμε εδώ στην[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2019 ® - Επικοινωνία