μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | μπράουνις συνταγή ποτήρι | banoffee θερμιδες | γλυκο με γαλα χωρις βρασιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ //[...]

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER // PULLED PORK CON[...]

PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER Εδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΣΕ ΑΦΡΑΤΟ, ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ[...]

ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΣΕ ΑΦΡΑΤΟ, ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Χορταστική τυλιχτή πατατόπιτα, φτιαγμένη με φύλλο με φυσικό προζύμι. Η ζύμη του φύλλου, είναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ  //  MANZO ALLA STROGANOFF

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ Μοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας. Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ  //  POLPO ALLA PIGNATA

ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΛΑ ΠΙΝΙΆΤΑ Χταποδάκι μαγειρεμένο με μία παλιά, παραδοσιακή ιταλική συνταγή. pignata (foto tratta dal web) Ένα από τα πιό χαρκτηριστικά πιάτα της καλής[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ  //  GELO DI CAFFÈ

ΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ   //  PIZZETTE SOFFICI

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ Αυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα! Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛ // TORTA SEMIFREDDO[...]

ΤΟΥΡΤΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΡΜΕΝΟΒΙΛ Με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής, και μετά από πολλούς μήνες μαγειρικής αδράνειας, ήθελα να παρουσιάσω μία διαφορετική[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ // PIZZETTE DI[...]

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Πιτσάκια με μελιτζάνες! Ένα πεντανόστιμο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό καλοκαιρινό ορεκτικό, που θα το λατρέψετε! Η ιδέα είναι βέβαια από[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ // BISCUIT ALLA[...]

ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ένα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό. Κατάλληλο και ως βάση για τούρτες που διατηρούνται στην κατάψυξη, καθώς δεν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ[...]

ΕΝΤΙΣΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Σήμερα σας προτείνω ένα πολύ νόστιμο πιάτο από την μεξικάνικη κουζίνα. Εντσιλάδας με γέμιση κοτόπουλο και τυριά.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ //[...]

ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ Φαγάκι εύκολο και γρήγορο και επιπλέον πολύ πολύ νόστιμο, με συνταγούλα, η οποία, όπως καταλάβατε, προέρχεται από την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ[...]

ΤΌΡΤΑ ΝΤΙ ΛΆΤΕ : Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Τόρτα ντι λάτε ( torta di latte ) ή τόρτα παεζάνα ( torta paesana ) ή τόρτα νέρα ( torta nera ) ένα πολύ λιτό[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ // CHIMICHANGA DI[...]

ΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ (ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΑ) ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Τσιμιτσάνγκα ή πιό απλά μπουρίτο τηγανητό με γέμιση και γαρνιτούρα που ποικίλλουν, ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ // PANE[...]

ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Υπέροχο λαδο-ριγανόψωμο με φυσικό προζύμι. Είναι πεντανόστιμο γιατί φτιάχνεται με κίτρινο, σκληρό αλεύρι και παραμένει[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ // TORTA DI FORMAGGIO[...]

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ Την Δευτέρα του Πάσχα είχα όρεξη για πιτούλα, που ομολογυμένως είχα πολύ καιρό να φτιάξω... Από την έμπνευση της στιγμής προέκυψε μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ // PLUM CAKE AL[...]

ΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Κλασσικό κέικ λεμονιού, με γαλλική φινέτσα, αφού η συνταγή είναι δια χειρός του φημισμένου chef pâtissier-chocolatier Pierre Herm[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΑΡΑΜΊΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

ΤΣΑΡΑΜΊΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PERUGIA Περίεργη χρονιά η φετινή, δύσκολη και στενάχωρη... Η τρομερή πανδημία του κορονοϊού, έχει ανατρέψει την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® - Επικοινωνία