Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που αφήσατε τόσο γλυκά μηνύματα και ευχές για το blog. Μακάρι να μπορούσα να δώσω κάτι σε όλους, αλλά δυστυχώς δε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚάθε χρόνο τέτοια εποχή με πιάνει μανία καθαριότητας. Άλλοι το περνάνε την άνοιξη, εγώ το καλοκαίρι πριν φύγω διακοπές. Ντουλάπες, κουζίνα, αποθήκη, δωμάτια,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔεν ξέρω αν τα έχετε πάρει χαμπάρι τα ψαράδικα που ψήνουν ψαράκια και τα φέρνουν έτοιμα στο σπίτι, αλλά από τότε που τα ανακάλυψα με έχουν διευκολύνει πολύ.[...]
Πηγή: foodjunkie.euΝομίζω πως το φιστικοβούτυρο (ναι, γραφεται με “ι” και οχι “υ”) μαζί με τα burgers και την Coca-Cola είναι ότι πιο Αμερικάνικο μπορώ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤα ψητά λαχανικά είναι για μένα από τους πιο νόστιμους τρόπους για να απολαμβάνει κανείς κολοκυθάκια, πιπεριές και μελιτζάνες τώρα το καλοκαίρι, χωρίς πολλές[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔεν ξέρω αν το έχω ξαναπει, αλλά όποτε πάω στην Ιταλία με πιάνει μια απογοήτευση. Οι Ιταλοί έχουν ένα και το κάνουν να φαίνεται δέκα, ειδικά στο θέμα της[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣτις 29 Αυγούστου η αγαπημένη μου γιαγιά, η Ελένη, έφυγε από τη ζωή. Πλήρης ημερών (θα γινόταν φέτος 97), χωρίς ποτέ της να αρρωστήσει, να πάρει χάπια ή να[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠριν από 10 χρόνια τέτοια εποχή ξεκίνησα δειλά-δειλά το blog αυτό με σκοπό να μοιράζομαι τις συνταγές που μου αρέσουν με όσους θα είχαν διάθεση να τις[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈνας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να πηγαίνω λαϊκή, πέρα από το κουβάλημα, είναι γιατί παρασύρομαι. Μου είναι αδύνατο να αντισταθώ στο τρυφερό μαρούλι, ή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣυνταγές για κουλούρια θα συναντήσετε πολλές, ειδικά αυτήν την εποχή. Ποια άλλη όμως συνταγή δίνει κουλούρια τριφτά και βουτυράτα σας κουραμπιέδες; Μα φυσικά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑν υπάρχει ένα αρωματικό που πραγματικά με συνεπαίρνει, αυτό είναι ο φρέσκος κόλιαντρος. Όπου και να τον βάλει κανείς, αναβαθμίζεται το πιάτο αυτομάτως, ενώ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΛοιπόν περνάω φάση που μου αρέσει πολύ το ταχίνι. Γενικά βρίσκω πως είναι δύσκολη γεύση, γιατί έχει μια πίκρα/στιφάδα, αλλά τελικά αυτή είναι όλη του η[...]
Πηγή: foodjunkie.euΝομίζω πως το σταφιδόψωμο είναι συνυφασμένο με μια Ελλάδα άλλων εποχών. Θυμάμαι να το λατρεύω ως παιδί και σίγουρα οι παλαιότερες γενιές το έχουν αγαπήσει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤα ντολμαδάκια είναι για μένα ένα φαγητό αγάπης. Πρέπει κάποιον να αγαπάς πολύ για να μπεις στον κόπο να τα φτιάξεις, αν και δεν είναι τόσο χρονοβόρα τελικά.[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Όλη αυτή την κρεατολαγνεία σε συνδυασμό με της Απόκριες της βρίσκω brutal και γοητευτική. Το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠριν από λίγες ημέρες είχα την μεγάλη χαρά να παραλάβω ολόκληρη την πολύ όμορφη σειρά 10 βιβλίων μαγειρικής Κουζίνες του Κόσμου, που έδινε για 3 μήνες[...]
Πηγή: foodjunkie.eu