Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. αλεύρι Αφαιρούμε από την προηγούμενη μέρα την πέτσα από το μπακαλιάρο και κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε σε νερό το μπακαλιάρο και αλλάζουμε το νερό κάθε 3-4 ώρες. Συνολικά, ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο από 12 έως 2 [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooklos.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- αλεύρι
- μπακαλιάρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι
- VeganΝαι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cooklos.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- αλεύρι
- μπακαλιάρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy