Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ 2 κούπες αμύγδαλα καθαρισμένα και καβουρδισμένα 1 κούπα ζάχαρη λίγο λικέρ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τα βράζουμε σε μία κατσαρόλα μέχρι να καραμελώσουν.Αδειάζουμε την κατσαρόλα σε μάρμαρο και το αφήνουμε να κρυώσει 2-3 λεπτά.Στην συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας.
Διαβαστε τη συνταγη στο asproylas.blogspot.gr