Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πριν κανα-δυο χρόνια, ένας φίλος ντόκτορ σπουδαγμένος στην Ιαπωνία μας εφίλεψε σούσι και ήτο πολύ ενδιαφέρον. Ηγγικεν η ώρα να το μαγειρέψωμεν και ημείς. Παίρνουμε από το ντερλικατεσσενάδικο της γειτονιάς ρύζι για σούσι, φύλλα φύκι νόρι, ξύδι ρυζιού, σάλτσα σόγιας και ίσως και μερικά ακόμη εξω [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο deipnosofismata.blogspot.gr