Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Το σαγανάκι είναι μεζές της ελληνικής κουζίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για τηγανητό τυρί, συνηθέστερα γραβιέρα ή κεφαλοτύρι, όμως γίνεται και με φορμαέλα ή φέτα καθώς και με το κυπριακό χαλούμι. Το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο σκεύος μέσα στο οποίο συνήθως προετοιμάζεται. Π [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- γραβιέρα
- κεφαλοτύρι
- αλεύρι
- τυρί
- γαρίδες
- ούζο
- κασέρι
- μύδια
- χαλούμι
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΝαι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- γραβιέρα
- κεφαλοτύρι
- αλεύρι
- τυρί
- γαρίδες
- ούζο
- κασέρι
- μύδια
- χαλούμι
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy