Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Κρέμα Anglaise: Βάση για παγωτόΗ κρεμ Anglaise έχει άρωμα βανίλιας και χρησιμοποιείται ως σος για γλυκά ή γίνεται βάση για παγωτό και μπαβαρουάζ. Συστατικά 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 6 κρόκοι αβγών 100 γρ. ζάχαρη 1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο jkfoodland.wordpress.com
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- γάλα
- παγωτό
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με φρούταΟχι
- VeganΟχι
Ειδος γλυκου
- Σιροπιαστό Οχι
- Τούρτα Οχι
- Παγωτό Ναι
- Κέικ Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το jkfoodland.wordpress.com
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- γάλα
- παγωτό
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy