Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το σιρόπι συνεχίζοντας το χτύπημα. Στραγγίζουμε και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης. Συνεχίζουμε το χτύπημα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr











