Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Είναι η αυθεντική ιταλική συνταγή για ζυμαρικά που βάζουμε στην κατσαρόλα δέκα λεπτά αφού τα φτιάξουμε, το λέει και το όνομα, φρέσκα, όχι ξερά. Ίσως έχετε δει στην Ιταλία βιτρίνες εργαστηρίων με τέτοια ζυμαρικά να κρέμονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Φτιάξτε τα στα παι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr