Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα συνηθισμένα σουβλάκια είναι από χοιρινό κρέας. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε και εξίσου γευστικά αρνίσια σουβλάκια, αρκεί να προσέξουμε το κομμάτι του αρνιού να δίνει μαλακό κρέας μετά το ψήσιμο. Καταρχήν, πλένουμε το αρνίσιο κρέας καλά, το στραγγίζουμε και, αν δεν το έχει κάνει ο κρεοπώλης μας [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο supersyntages.gr