Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Η συνταγή αυτή είναι μια παραλλαγή του Μπακαλιάρου Μπουρδέτο που φτιάχνουνε στην Κέρκυρα. Νόστιμη και εύκολη για όσους αγαπούν τον παστό μπακαλιάρο αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα γρήγορο φαγητό που μας έκανε η μητέρα μου και το κάνω και εγώ τώρα. Όταν ξαλμυρίζω μπακαλιάρο για άλλη χρήση (τηγανιτό πλακί κ.τ.λ) φροντίζω να βάλω[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: greekcook.gr25η Μαρτίου και ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του στο τραπέζι του Έλληνα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζει! Κορυφαία επιλογή είναι το αχτύπητο δίδυμο[...]
Πηγή: magiacook.grΠεντανοστιμα,μυρωδατα πιτακια παστου μπακαλιαρου με φανταστικο τραγανο φυλλο!!! Συστατικά Μπακαλιαρος παστος ξαλμυρισμενος και μαδημενος σε μικρα κομματια -[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΥλικά: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 κιλό) (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν χρειάζεται να βγάλουμε το[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 κιλό) σε κομμάτια (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν χρειάζεται να[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr22/3/14 Μαγειρευτός παστός μπακαλιάρος λουκούμι, όνομα και πράγμα! Με μέλι και ξερά δαμάσκηνα που δίνουν μια απίστευτη γλυκύτητα στο φαγητό. Δοκιμάστε το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια να μη ξεχνιόμαστε με τα γιορτινά, ακόμη νηστεία έχουμε. Νηστίσιμη συνταγή λοιπόν σήμερα.Νηστίσιμη με ψάρι θα μου πείτε; Όπως έχω ξαναπεί,η νηστεία των[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr24/3/14 Σούπα παστού μπακαλιάρου στο slow cooker, γιατί ακόμα το καινούργιο μου παιχνίδι δεν το έχω ευχαριστηθεί όσο θα ήθελα, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ και σούπα! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ελληνική κουζίνα είναι ομολογουμένως μία από τις καλύτερες του κόσμου (αν όχι η καλύτερη). Η αφθονία και η φρεσκάδα των υλικών επιτρέπουν τη δημιουργία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά φύλλο κρούστας για πίτες: 1 πακέτο (500 γρ.) φιλέτο παστού μπακαλιάρου: 300 γρ. ξαλμυρισμένο ελαιόλαδο: 100ml και επιπλέον για τα φύλλα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ παστός μπακαλιάρος έχει μια ιδιαίτερη θέση στη μαγειρική της Κρήτης. Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για μπακαλιάρο και τον συνδυάζουμε με ό,τι φανταστείτε.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: greekmasa.gr