Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα): 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: yumyum.grΗ παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ και σούπα! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 κιλό) (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν χρειάζεται να βγάλουμε το[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr