Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ο παστός μπακαλιάρος έχει μια ιδιαίτερη θέση στη μαγειρική της Κρήτης. Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για μπακαλιάρο και τον συνδυάζουμε με ό,τι φανταστείτε.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 750 γρ. μπακαλιάρο 2 κουταλιές σούπας μέλι 2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο 4 κουταλιές σούπας σουσάμι αλεύρι για το τηγάνισμα λάδι για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤην Καθαρά Δευτέρα είναι παράδοση να τρώμε ψάρι ή κάτι θαλασσινό. Σίγουρα όχι κρέας. Εμείς φέτος φτιάξαμε παστό μπακαλιάρο. Τον συνοδεύσαμε με τηγανητό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠεντανοστιμα,μυρωδατα πιτακια παστου μπακαλιαρου με φανταστικο τραγανο φυλλο!!! Συστατικά Μπακαλιαρος παστος ξαλμυρισμενος και μαδημενος σε μικρα κομματια -[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΈχει υποβληθεί από voula Δευτέρα, 23/03/15 Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα[...]
Πηγή: greekmasa.gr