Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Και για νηστεία.... Νομίζω η συνταγή προέρχεται από το σιωπηλό πλέον Hungry For Life...μπλογκ σημείο αναφοράς για τους πρώτους food bloggers, το οποίο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια μαγιονέζα που δεν κινδυνεύετε .... 1)Να κόψει 2) Είναι τρόπο τινά "μακράς διαρκείας" 3) Αν θέλετε βάζετε αυγό Ας δούμε υλικά και τρόπο παρασκευής.... Υλικά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤη μαγιονέζα την είχα συνηθίσει με το βραστό ψάρι. Όταν η μάνα μου είχε όρεξη έστρωνε πάνω από το ψάρι μια μαγιονέζα, τη στόλιζε και με κομμένα καρότα που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒάζουμε σε μια κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι αλεύρι και 2 φλυτζάνια νερό. ανακατεύουμε καλά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1½ ποτήρι του νερού λάδι καλό 1½ κουτάλι σούπας ξίδι 2 κρόκους αυγών ½ κουταλάκι σούπας λεμόνι αλάτι και πιπέρι Σ' ένα βαθύ δοχείο χτυπάτε καλά τους κρόκους[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλημέρα σας! Για σήμερα μια μαγιονέζα που, εδώ και πολύ καιρό την ...κυνηγούσα κι όλο μου ξέφευγε... η άτιμη!!!-:)) Τί εννοώ την κυνηγούσα;;; Την έφτιαχνα με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κρόκο από μεσαίο αυγό 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι 2 κ.γ. μουστάρδα 30 ml ελαιόλαδο 220 ml ηλιέλαιο 1-2 κ.σ. νερό (αν χρειαστεί) αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr* για να ξέρετε τι τρώτε Εκτός από τις ιδέες που θα βρείτε εδώ για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά σας, μια ακόμα πολύ νόστιμη ιδέα είναι ένα dip αβγού στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΒάζουμε σε μια κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι αλεύρι και 2 φλυτζάνια νερό. ανακατεύουμε καλά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΧωρίς αυγά, χωρίς χρήση μπλέντερ. Πολύ εύκολη. Υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδανική για την νηστεία των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει αρκετό ψάρι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή για να φτιάξεις μια υπέροχη μαγιονέζα χωρίς ωμά αυγά, με απλά, υγιεινά υλικά και υψηλή θρεπτική αξία, εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για μια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα σας! Για σήμερα μια μαγιονέζα που, εδώ και πολύ καιρό την ...κυνηγούσα κι όλο μου ξέφευγε... η άτιμη!!!-:)) Τί εννοώ την κυνηγούσα;;; Την έφτιαχνα με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr