Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Χρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr