Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Χρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 2 κροκοι αυγων 1/2 κουταλακι γλυκου μουσταρδα 1 κουταλακι γλυκου αλατι λιγο πιπερι καγιεν 1 φλυτζανι τσαγιου λαδι 2 κουταλιες σουπας λεμονι η/ξυδι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠαρ΄ολο που η προσθήκη της μαγιονέζας σε ορισμένες συνταγές είναι απαραίτητη, για ένα νόστιμο αποτέλεσμα, οι περισσότεροι από μας την αποφεύγουμε[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΥλικά Πατάτα 1 τεμ μέτρια και βρασμένη Μουστάρδα σε σκόνη 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Σπορέλαιο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Χυμός[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αυγό 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο) Αλάτι 1/4 κουταλάκι γλυκού Ξύδι 1 κουτάλι σούπας Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλάκι γλυκού Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 ποτήρι νερό 2 1/2 κουτ. σούπας γεμάτες κορν φλάουρ. 1/2 ποτήρι λάδι ή σπορέλαιο ή μισό μισό 2 κουτ. γλυκού βαλσαμικο 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα 1 κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 αυγό 2 φλυτζάνια αραβοσιτέλαιο 1 κοφτή κουτ. σούπας μουστάρδα χυμό απο μισό λεμόνι λίγο αλάτι Σε ένα μίξερ,βάζω το αυγό και το χτυπάω με τον αναδευτήρα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλημέρα σας! Για σήμερα μια μαγιονέζα που, εδώ και πολύ καιρό την ...κυνηγούσα κι όλο μου ξέφευγε... η άτιμη!!!-:)) Τί εννοώ την κυνηγούσα;;; Την έφτιαχνα με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο. Περισσότερα στο[...]
Μια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα για σπιτική μαγιονέζα στο άψε σβήσε. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά 1\2 λεμόνι το χυμό 1 κ.γλυκού αλάτι 1 κ.σούπας ξύδι 1\4 κ.γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα 5 κρόκους αυγών 1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι 1 λίτρο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1/4[...]
Πηγή: sidagi.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 κρόκοι αυγού 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη 1 κουταλιά της σούπας ξύδι χυμός λεμονιού αλάτι Βάζετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. λεμόνι 1 κουτ. γλ. μουστάρδα 1 αυγό λίγο αλάτι-πιπέρι 3/4 λίτρου καλαμποκέλαιο Ανακατεύω σ'ένα μπωλ με μίξερ τα υλικά όλα, εκτός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατάλληλη ως συνοδευτικό για ψάρια Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. (κοφτές) αλεύρι 1/2 φλ.τσαγιού νερό 1 κρόκος αυγού 1/2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς αυγά, χωρίς χρήση μπλέντερ. Πολύ εύκολη. Υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδανική για την νηστεία των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει αρκετό ψάρι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαγιονέζα νόστιμη με καλαμποκέλαιο και ξύδι και έτοιμη σε 2 λεπτά. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά (προτιμήστε βιολογικά) 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grmayonnaise vegetarian (without eggs) Η ιδανική σάλτσα για την νηστεία... Η μαγιονέζα που νοστιμίζει όλα τα νηστίσιμα φαγητά! Η γεύση της δεν μοιάζει ακριβώς με[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.gr