Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Τέλεια παιδία για μπουφέ, πάρτι και για δείπνο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά χοιρινό 6 μεγάλες πατάτες (καθαρισμένες από την φλούδα) 2 μεγάλα κρεμμύδια ξηρά 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αδυναμία μου στις κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης δεν κρύβεται... τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ και σε πάρα πολλά πιάτα, ορεκτικά, συνοδευτικά, κυρίως πιάτα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα. Θυμίζουν τα γιουβαρλάκια, χωρίς όμως[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠεριμένοντας τις γιορτές θέλω να απολαύσω κάτι ήσυχο. Κάτι που δεν θα χαρακτηρίζεται γκουρμέ, κάτι που δεν θα θέλει πτυχίο πανεπιστημίου για να μαγειρευτεί,[...]
Πηγή: bostanistas.grΛατρεύω τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις! Τα αγοράζω, όπου τα βρω και συγκεντρώνω παραδοσιακές συνταγές της περιοχής μου. (Θα τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠερίεργος συνδυασμός. Αλλά εμείς τρώμε πολύ το σταμναγκάθι και έτσι προσπαθούμε να το βάλουμε σε όσα περισσότερα φαγητά μπορούμε, αρκεί βέβαια να ταιριάζει. Τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grγια τα κεφτεδάκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500γρ. κιμάς χοιρινός 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες μεγάλες ψωμί[...]
Πηγή: cooklos.grγια τα κεφτεδάκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500γρ. κιμάς χοιρινός 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 φέτες μεγάλες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα)[...]
Πηγή: cooklos.grΤον τελευταίο καιρό, ασχολούμαι συνέχεια κυρίως με γλυκά... μου έχει "βγεί" όλη η γλυκομανία... έτσι σκέφτηκα σήμερα να παρουσιάσω ένα φαγητό ντόπιο της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 5 μελιτζάνες Για τα κεφτεδάκια: 250 γρ. κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 αυγό 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο 1 κ.σ. ξύδι 1 κ.σ. δυόσμο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣύμφωνα με την παράδοση, την αρχαία Αδριανούπολη (Παλιά Ορεστιάδα) την δημιούργησε ο Ορέστης όταν μετά τον φόνο της μητέρας του Κλυταιμνήστρας πήρε χρησμό από[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕίμαι και πάλι κοντά σας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη... Ένα τεχνικό πρόβλημα στον υπολογιστή με κράτησε μακριά σας και χωρίς ίντερνετ για αρκετές μέρες αλλά[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΝα ένας καλός συνδυασμός κρέατος και οσπρίων που μπορεί να μπερδευτούν τα μεν με τα δε και εύκολα να καταναλωθούν από δύσκολους "πελάτες"!!! Ο Αλέξανδρος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα καλοκαίρι στην Τήνο φάγαμε στην ταβέρνα της κ. Τασίας κεφτεδάκια. Ήταν τα καλύτερα που έχω φάει. Αφού της έδωσα συγχαρητήρια για τα φαγητά της (όλα ήταν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓενικά τα κεφτεδάκια, μας βγάζουν ασπροπρόσωπους ανά πάσα στιγμή και είναι και το αγαπημένο φαγητό των παιδιών. Δεν υπάρχει παιδικό πάρτι χωρίς τα μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΔιακοπιστήκαμε, ανανεωθήκαμε, μαυρίσαμε και επιστρέψαμε δριμύτερες για νέα γαστρονομικά πειράματα. Και όχι, δεν απαρνηθήκαμε το ιστολόγιό μας, όπως υπονόησε[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΈνα διαφορετικό 'γκιουβέτσι'. Δικής μου εμπνεύσεως. Δοκιμάστε το. Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεφτεδάκια 200γρ χοιρινός κιμάς 200γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από αρκετό καιρό και πολλούς πειραματισμούς με τη γαλλική και την ιταλική κουζίνα ήρθε ο καιρός να επανέλθουμε στις κουζίνες της Ασίας και μάλιστα στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr