Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
12 μπαρμπούνια 100 γρ. το καθένα 2 κρεμμύδια 3/4 της κούπας κρασί δεντρολίβανο αλάτι και πιπέρι λάδι λεμόνι Καθαρίζετε και ανοίγετε τα μπαρμπούνια από το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για τη μακαρονάδα 5 μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 πιπεριά 2 ντομάτες 350 γρ. σπαγγέτι Βασιλικό Θυμάρι ½ ποτήρι κρασί 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο πασίγνωστο ψάρι σε μια διαφορετική εκδοχή! Τα αμπελόφυλλα εκτός από το να προστατεύουν τα ντελικάτα μπαρμπούνια να μην κολλήσουν στη σχάρα, τα αρωματίζουν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 4 μπαρμπούνια καθαρισμένα 1 κουταλιά βούτυρο ξύσμα από 2 λεμόνια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 40 γραμμάρια λευκή κρέμα βαλσαμικού 7-8 baby καρότα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κιλό περίπου μπαρμπούνια καθαρισμένα, 1 λεμόνι ο χυμός, 1 φλ. περίπου αλεύρι για το αλεύρωμα, λάδι για τηγάνισμα, 2 κόκκινες + 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com8 μπαρμπούνια 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 πρέζα σαφράν 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν μερικά κλωναράκια θυμάρι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλω να έρθει η άνοιξη! Φτάνει πια κύριε χειμώνα! Να φύγετε! Να πάτε αλλού! Δε σας θέλω άλλο!!! Θα κάνω ένα "ανοιξιάτικο" φαγητό (προσωπική μου γνώμη) μπας και[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια ή κουτσομούρες Αλεύρι Αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1/2φλ.σταφίδες ξανθές 1φλ.κρασί[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι φωτογραφίες και οι συνταγές της Nigella Lawson (φωτογράφος n Petrina Tinslay) είναι από το βιβλίο της «Forever Summer» εκδόσεις Chatto & Windus, London.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπαρμπούνι μαρινάτο με μους παντζαριού: Εστιατόριο «Βαρούλκο», σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια (καθαρισμένα, χωρίς τα κεφάλια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 μεγάλα μπαρμπούνια 3 σκελίδες σκόρδου 2 ώριμες ντομάτες 25γρ. τριμμένη φρυγανιά 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1/4 της κούπας λευκό ξηρό κρασί μαϊντανός αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μεγάλα μπαρμπούνια 3 σκελίδες σκόρδου 2 ώριμες ντομάτες 25γρ. τριμμένη φρυγανιά 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1/4 της κούπας λευκό ξηρό κρασί μαϊντανός αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια αλεύρι αλάτι και πιπέρι χυμός λεμονιού 1/2 κούπα λάδι 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες 1 σκελίδα σκόρδου 1/2 κούπα λευκό κρασί 1/2 κούπα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr