Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Μπαρμπούνι μαρινάτο με μους παντζαριού: Εστιατόριο «Βαρούλκο», σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια (καθαρισμένα, χωρίς τα κεφάλια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια ή κουτσομούρες Αλεύρι Αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1/2φλ.σταφίδες ξανθές 1φλ.κρασί[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κιλό μπαρμπούνια 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι σκόρδο αρκετό... 1,5 κουταλιά σούπας πελτέ ή φρέσκια τομάτα ανάλογη αλάτι,πιπέρι,ρίγανη μιά κουταλιά σούπας ξύδι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr