Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜπαρμπούνια μαρινάτα. Μια πολύ παλιά Επτανησιακή συνταγή του Νικ. Τσελεμεντέ, με απλά υλικά και εύκολη στη παρασκευή της, για ένα υπέροχο πιάτο, με αξεπέραστη[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά : • 1 κιλό Μπαρμπούνια • 1 λευκό ποτήρι κρασί • Αλεύρι • 3 ντομάτες • 1 μέτριο κρεμμύδι • 2 ποτήρια ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.grΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά Κατηγορία: ψάρια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: aples.grΗ Κοιλάδα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στο οποίο μένω τα τελευταία 15 χρόνια! Ανήκει διοικητικά στο δήμο Κρανιδίου και η κύρια ασχολία των κατοίκων της είναι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη μακαρονάδα 5 μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 πιπεριά 2 ντομάτες 350 γρ. σπαγγέτι Βασιλικό Θυμάρι ½ ποτήρι κρασί 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα ΑλεύριΑλάτι χονδρόΠιπέριλίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμαΔενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό1 σκ. σκόρδοΕκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ : 4 Μπαρμπούνια μεγάλα 500 γρ χυλοπίτες 300 γρ. μπρόκολο βρασμένο 100 γρ παρμεζάνα 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜπαρμπούνια με κρασί και φρέσκες ντομάτες ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 12 μεγάλα μπαρμπούνια 400 γραμμάρια ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και τριμμένες[...]
Πηγή: greekouzina.gr