Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 4 Μπαρμπούνια μεγάλα 500 γρ χυλοπίτες 300 γρ. μπρόκολο βρασμένο 100 γρ παρμεζάνα 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μπαρμπούνια: 8, καθαρισμένα από λέπια, κοιλιές και εντόσθια βασιλικός: 40 γρ. φρέσκος λουίζα: 20 γρ. φρέσκια ρίγανη: 10 γρ. φρέσκια κουκουνάρι: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα ΑλεύριΑλάτι χονδρόΠιπέριλίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμαΔενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό1 σκ. σκόρδοΕκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι τα μπαρμπούνια είναι εξαίσια τηγανητά, αλλά και ψητά γίνονται απίθανα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 -6 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής μπαρμπούνια: 8, καθαρισμένα από λέπια, κοιλιές και εντόσθια βασιλικός: 40 γρ. φρέσκος λουίζα: 20 γρ. φρέσκια ρίγανη: 10 γρ. φρέσκια κουκουνάρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά Κατηγορία: ψάρια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: aples.grΜπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.grΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά μπαρμπούνια: 4 μεγάλα ή οκτώ μικρά λεμόνι: 1/2, ο χυμός ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι Για τη σάλτσα αλεύρι: 2 κοφτές κουταλιές ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπαρμπούνια μαρινάτα. Μια πολύ παλιά Επτανησιακή συνταγή του Νικ. Τσελεμεντέ, με απλά υλικά και εύκολη στη παρασκευή της, για ένα υπέροχο πιάτο, με αξεπέραστη[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές