Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Για 4 άτομα 12 μέτρια μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλάτι 2 φλιτζάνια σπορέλαιο 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ σούπας φρέσκο δεντρολίβανο 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr4 μεγάλα μπαρμπούνια 3 σκελίδες σκόρδου 2 ώριμες ντομάτες 25γρ. τριμμένη φρυγανιά 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1/4 της κούπας λευκό ξηρό κρασί μαϊντανός αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά 4 μπαρμπούνια μεγάλα ή κουτσομούρες (τουλάχιστον 200 γρ. καθένα) 1/2 φλιτζ. τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξαιρετικής ποιότητας 1 λεμόνι 1/2 φλιτζ. τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι φωτογραφίες και οι συνταγές της Nigella Lawson (φωτογράφος n Petrina Tinslay) είναι από το βιβλίο της «Forever Summer» εκδόσεις Chatto & Windus, London.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπαρμπούνι μαρινάτο με μους παντζαριού: Εστιατόριο «Βαρούλκο», σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια (καθαρισμένα, χωρίς τα κεφάλια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ : 4 Μπαρμπούνια μεγάλα 500 γρ χυλοπίτες 300 γρ. μπρόκολο βρασμένο 100 γρ παρμεζάνα 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr4 μεγάλα μπαρμπούνια 4 πατάτες 4 κρεμμύδια 50γρ. κουκουνάρια 2/3 της κούπας λάδι χυμός 1 λεμονιού 1 κλωνάρι μαϊντανού αλάτι και πιπέρι Καθαρίζετε καλά τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookYγιεινά, στο σαγανάκι. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 μέτρια μπαρμπούνια 1 ποτηράκι του κρασιού νερό 1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμονιού 1/2 ποτηράκι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπαρμπούνια με ντομάτα και βούτυρο από τη Σύρο
Τα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μπαρμπουνάκι θέλει μπυρίτσα και το κορίτσι θάλασσα..... Έτσι λέει το άσμα. Κάτι λίγο οι καιρικές συνθήκες που δεν σου επιτρέπουν να ψήσεις στα κάρβουνα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr4 μεγάλα μπαρμπούνια 4 πατάτες 4 κρεμμύδια 50γρ. κουκουνάρια 2/3 της κούπας λάδι χυμός 1 λεμονιού 1 κλωνάρι μαϊντανού αλάτι και πιπέρι Καθαρίζετε καλά τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μεγάλα μπαρμπούνια 3 σκελίδες σκόρδου 2 ώριμες ντομάτες 25γρ. τριμμένη φρυγανιά 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1/4 της κούπας λευκό ξηρό κρασί μαϊντανός αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook12 μπαρμπούνια 100 γρ. το καθένα 2 κρεμμύδια 3/4 της κούπας κρασί δεντρολίβανο αλάτι και πιπέρι λάδι λεμόνι Καθαρίζετε και ανοίγετε τα μπαρμπούνια από το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr