Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Παραδοσιακό στην Νορβηγία. Πρώτη φορά τα έφτιαξα μόνη μου και βγήκαν πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιλέτο ψαριού 1 κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml. γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτούς τους κεφτέδες ήθελα εδώ και καιρό να τους φτιάξω. Όποτε όμως αγόραζα ψάρι, τελευταία στιγμή άλλαζα γνώμη και κατέληγα να το μαγειρέψω με ένα σωρό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔιάσημος Σεφ που έχει φοιτήσει στη θρυλική σχολή Gordon Bleu και έχει διακριθεί πολλάκις για το έργο του. Μάλιστα στα φετινά βραβεία "Βιβλίων Μαγειρικής" IACP[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες, με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά φιλέτο ψαριού: 800 γρ. καθαρισμένο από δέρμα και κόκαλα πράσινα μήλα: 2 καθαρισμένα και ψιλοκομμένα πράσα: 2 ψιλοκομμένα αυγά: 2 κύμινο: 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 4 άτομα 600 γραμ. φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, πέρκα ή τόνος) 1 ξερό κρεμμύδι ½ ματσάκι μαϊντανός 2 ασπράδια 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί αλεύρι και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες,με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠιτούλες με μαριδάκι ή ότι αλλό είδος ψαριού θέλετε εσείς. Ιδανικός μεζές για ουζάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαριδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗλιάνα Μαρία ΥΛΙΚΑ 2 ψημένα μεγάλα ψάρια, 2 κσ βρώμη, 1 αυγό, 1/2 καρότο, 1/2 κολοκύθι, 2 πράσα , 2 κλωνάρι φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 μικρά ξερά κρεμμύδια,[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr