Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 (περίπου 4 κιλά) γαλοπούλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες γαλοπούλας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΉρθε η ώρα να παρουσιάσουμε επιτέλους τη γαλοπούλα που φτιάχνουμε κάθε Χριστούγεννα σπίτι μας! Φυσικά με μία μέρα καθυστέρηση, καθώς χτες ήμαστε πολύ[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 (περίπου 4 κιλά) γαλοπούλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες γαλοπούλας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 1[...]
Πηγή: argiro.grΚλέβει την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και θα έχετε την ωραιότερη γαλοπούλα με τραγανή κρούστα και ζουμερό ψαχνό. (Σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 (περίπου 4 κιλά) γαλοπούλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες γαλοπούλας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 γαλοπούλα περίπου 4 κιλά 1/2 φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι λαιμός και φτερούγες γαλοπούλας 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: mamapeinao.gr