Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η Βέφα Αλεξιάδου είναι η μητρική φιγούρα της γεύσης. Με λόγο χειμαρρώδη, που ξέρει να περιγράφει την ουσία του θέματος, το κουκούτσι της γεύσης. Το θέμα, λέει[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά : 1 ολόκληρη γαλοπούλα , χωρίς το λαιμό και τα εντόσθια 2 φλιτζάνια αλάτι 1/2 φλιτζάνι βούτυρο , λιωμένο 2 μεγάλα κρεμμύδια , ξεφλουδισμένα και[...]
Πηγή: yumyum.grΚάθε χρόνο, στη διάρκεια των γιορτών που όλο και λίγο περισσότερο χρόνο έχω (λέμε τώρα), δοκιμάζω συνταγές από άλλα μπλογκ φίλων ή από το εξωτερικό. Συνήθως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1.200 γρ. στήθος γαλοπούλας 40 γρ. βούτυρο 250 γρ. μπέικον Για τη γέμιση 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10 κλωναράκια θυμάρι μόνο τα φύλλα 15 κάστανα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook1.200 γρ. στήθος γαλοπούλας 40 γρ. βούτυρο 250 γρ. μπέικον Για τη γέμιση 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα 15 κάστανα 1 πρέζα ζάχαρη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές4 μπουτακια γαλοπουλας (ζητηστε απο τον κρεοπωλη σας να σας τα ξεκοκαλισει). 50 γραμμαρια μαυρες σταφιδες 600 γραμμαρια καστανα ψημενα και καθαρισμενα 4[...]
Πηγή: cooktherapy.gr