Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Ψάχνοντας στο δωμάτιο του πατέρα μου -όπου κοιμήθηκα πρόσφατα- τα πράγματά του που είναι μαζεμένα σε κούτες τώρα πια, βρήκα αυτή τη συνταγή γραμμένη από τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο μάραθο είναι το αγαπημένο μου μυριστικό-χορταρικό.Αν μου ζητούσαν να κατονομάσω τα φαγητά που προτιμώ, σίγουρα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μου θα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Τελειώνει και ο Απρίλιος το καταλάβατε? Σήμερα σας έχω Καναδική συνταγή μια και έχω ξεκινήσει να ψάχνω και να γνωρίζω καλύτερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦιλέτο ψαριού με φασόλια και βλίτα Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος:15’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή[...]
Πηγή: foodtrails.grΝομίζω πως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω μία καινούρια κατηγορία στην ιστοσελίδα μου, η οποία θα έχει συνταγές για ένα με δύο άτομα. Για περισσότερα άτομα μπορείτε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού (πέρκα, σφυρίδα, ξιφίας…), κομμένα σε κύβους 3 εκ. περίπου, 2 κόκκινες πιπεριές σε τετράγωνα (2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα (πέρκα ή λαβράκι ή παγκάσιους ή άλλα μάλλον χοντρά φιλέτα), σύνολο 700-800 γρ.,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ πιο εύκολος, γρήγορος και εξαιρετικά απλός τρόπος να μαγειρέψουμε φιλέτο , από οποιοδήποτε ψάρι μας αρέσει, και να γίνει απίστευτα νόστιμο . Το μόνο που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 3 - 4 φιλέτα ψαριού (βακαλάος, γλώσσα ή κοκκινόψαρο) 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο καλής ποιότητας 3- 4 σκελίδες σκόρδο (πετάμε τις πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά ΥΛΙΚΑ : 4 λαβράκια, φιλεταρισμένα[...]
Πηγή: foodtrails.grΦιλέτα ψαριού με αμύγδαλα για 4 άτομα Υλικά 4 φέτες άσπρου ψαριού (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γραμμάρια η καθεμιά λίγο αλεύρι 50 γραμμάρια βούτυρο[...]
Πηγή: greekouzina.gr