Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Φιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Τελειώνει και ο Απρίλιος το καταλάβατε? Σήμερα σας έχω Καναδική συνταγή μια και έχω ξεκινήσει να ψάχνω και να γνωρίζω καλύτερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά φιλέτα άσπρου ψαριού: 4 (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γρ. το καθένα αλεύρι: λίγο βούτυρο: 50 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο μανιτάρια: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΦιλέτο ψαριού με φασόλια και βλίτα Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος:15’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά φιλέτα άσπρου ψαριού: 4 (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γρ. το καθένα αλεύρι: λίγο βούτυρο: 50 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο μανιτάρια: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γρ. το καθένα λίγο αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. μανιτάρια κομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΣήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΥλικά συνταγής φιλέτα άσπρου ψαριού: 4 (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γρ. το καθένα αλεύρι: λίγο βούτυρο: 50 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο μανιτάρια: 100[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα (πέρκα ή λαβράκι ή παγκάσιους ή άλλα μάλλον χοντρά φιλέτα), σύνολο 700-800 γρ.,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔίνουμε μια εξωτική γεύση στο ψάρι μας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΦιλέτο ψαριού με σάλτσα ντομάτας (Για 4 άτομα) Υλικά 4 φιλέτα ψαριού (τσιπούρα ή σφυρίδα ή πέρκα) ελαιόλαδο για τη σχάρα αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα 4-5[...]
Πηγή: greekouzina.grΦιλέτα ψαριού με αμύγδαλα για 4 άτομα Υλικά 4 φέτες άσπρου ψαριού (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γραμμάρια η καθεμιά λίγο αλεύρι 50 γραμμάρια βούτυρο[...]
Πηγή: greekouzina.gr