Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 122 συνταγές
Αυτό το φαγητό δεν το έχω φτιάξει ποτέ. Πάντα το τρώω στη μαμά μου και μιας και το έφτιαξε σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να το παραθέσω. Υλικά 1 συκωταριά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλό Πάσχα να περάσετε μια πανέμορφη μέρα με όλους όσους αγαπάτε! Είπα, μια και οι πρώτες πρωινές ετοιμασίες για το μεσημέρι τελείωσαν να ανεβάσω και τη δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 συκωταριά 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό Λίγο σέλινο 1 μαρούλι 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidages.gr500 γρ. συκωταριά αρνίσια, καλά πλυμένη 100 γρ. έντερα αρνίσια, πολύ καλά πλυμένα 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά καρέ 4 κρεμμυδάκια φρέσκα (το λευκό και το τρυφερό[...]
Πηγή: gastronomos.grΕκείνοι που απεχθάνονται το κρέας, μπορούν να γευθούν αυτή την ασυνήθιστη μαγειρίτσα για χορτοφάγους. (Φωτογράφος: Στέφανος Πάσχος). Υλικά (για 6 άτομα) 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια 1/2 κ. σέσκουλα ή μαρούλια 1/2 κ. φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό τμήμα) 1/2 φλ. τσ. άνηθος ψιλοκομμένος 1/2 φλ.τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη βασική συνταγή για τη μαγειρίτσα αυτή μου είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια η Μικρασιάτισσα κυρία Δημητσάντου, μητέρα της ξαδέρφης μου Καίτης Κρεμέζη. Εγώ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η κλασική, παραδοσιακή Πασχαλινή μας σούπα. Το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από την νηστεία. Μυρωδάτη και με πλούσια γεύση,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΦίλοι μου σας δώσαμε τσουρέκια , αρνί στη σούβλα , κοκορέτσι , βάψαμε κι αυγά τι έμεινε να ολοκληρωθεί το Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι;; μα φυσικά η[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜία μαγειρίτσα που είναι εύγευστη, χωρίς ίχνος δυσάρεστης οσμής και που την τρώνε μικροί και μεγάλοι!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 αρνίσια ή κατσικίσια συκωταριά το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαγειρίτσα παραδοσιακή της γιαγιάς, που τώρα βέβαια την μαγειρεύει η μαμά, αφού εκείνη δεν είναι πια μαζί μας. Είναι πεντανόστιμη και όταν μαγειρεύεται[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΗ πατροπαράδοτη μαγειρίτσα που το βράδυ της Ανάστασης προετοιμάζει το στομάχι μας μετά τη νηστεία ώστε να δεχτεί την απότομη εισαγωγή των λιπαρών κρεάτων.[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΝα πω οτι είναι μια νοστιμιά, περιττεύει...όσοι τρώμε τα πλευρώτους ξέρουμε οτι είναι αντάξια κρέατος... Προσωπικά την προτιμώ έτσι, αντί της πασχαλινής[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜεγάλη Εβδομάδα διανύουμε και η κορύφωση των ημερών αυτών είναι η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα. Ο ρόλος του συγκεκριμένου πιάτου είναι να σερβιριστεί το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά: 1 Kg συκωταριά από αρνί ή κατσικάκι ¼ Kg εντόσθια (έντερα) 2 μαρούλια 4-5 κλωναράκια άνηθο 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό 1-2 αυγά 1 λεμόνι (αν[...]
Πηγή: loukoulos.comΠαραδοσιακό πιάτο για το βράδυ της Ανάστασης. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή της οικογένειας, κατευθείαν από τη γιαγιά Βάσω. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή "γεύσεις παράδοσης", στον 902 (25/4/08). Είναι από τον Chef in love, Αντώνη Καβαλιέρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 συκωταριά και τα έντερα ενός μικρού αρνιού 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 μαρούλια πλυμένα, χωρισμένα στα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 10 κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.com